Colliekompisarna

Alla inlägg under juni 2008

Av Marru - 3 juni 2008 00:15

Ja, då var det dags för kurs nummer 2 i rallylydnad. Första halvan av kursen går åt att få kontakt för våran del. Men sen när vi väl har tittat genom alla hundar och hästar som finns i närheten så går det kanonbra för oss. Idag blev det mycket nya skyltar. Oj, hur skall jag hålla reda på alla. Sen måste det ju tränas genom alla moment för att man inte skall glömma bort det.


Idag gick vi dubbel slalom -  höger runt -  270 º höger runt - hund framför, höger runt, framåt - hund framför, vänster runt, framåt - hund framför, höger runt, sitt - sidosteg till höger - höger spiral, hund ytterst  och till sist ett moment där hunden skulle först sitta, sen skulle man ta ett steg framåt och hunden skulle sitta igen. Sen 2 steg framåt, och hunden skall sitta, sen på slutet tar man 3 steg framåt, och hunden skall sitta.


Ja, nu när jag tittar på det, så blev det en hel del nytt idag. Men det var kul. Nu är det bara 2 ggr kvar av det. Sen är det bara ut och jaga efter tävlingar *S*. Nej, skulle inte tro det. Behöver träna mycket, mycket mer än bara 4 kurstillfällen. Förresten så finns det ganska dåligt med rallylydnadstävlingar än så länge. Men när vi kommer så långt att det sitter, så kanske det finns nån som ordnar en tävling här i närheten.


Men nu så måste jag erkänna, att även matte är ganska trött. Så det är lika bra och gå till sängen. Först skall jag kolla att det inte finns några blodtörstande individer där, sen skall jag sova.


Godnatt på er, ni som läser, om det nu finns nån som läser.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards