Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 4 september 2008

En vanlig torsdag, eller ???

Av Marru - 4 september 2008 23:54

Idag så sov jag lite längre, vaknade inte förräns vid 10. Sen gick jag ut med Lizzie. Tränade lite under morgonpromenaden som vanligt. Sen fick vi besök av lilla Ville som har blivit ensam nu när Poppe har blivit omplacerad igår.


Sen var jag in till Fagersta och hämtade mina glasögon. Sen har Lizzie och jag varit till brukshundsklubben och tränat lite agility. Min jobbarkompis kom dit med deras hund, eftersom dottern har så långa dagar i skolan att hon hinner inte i veckorna. Men nu bestämde vi oss för en fast dag, att vi tränar på söndag kvällarna så att hon kan också komma.


När jag kom hem därifrån så shoppade jag loss lite på Canis *S*. Beställde en klicker, den jag har här hemma har en tendens att alltid vara nån annanstans. Det är antingen den, eller så är det godispåsen som man fäster vid linningen som är borta. Sen beställde jag en target, skall prova hur en sån fungerar. Det blev en kylduk också till nästa sommar. Får vi prova hur den fungerar, kanske blir flera sen. Ja, och en prenumeration på tidningen Canis blev det också. Är så sugen på att beställa deras utställningstält, den är kanonsnygg och lätt. Väger bara 7 kilo, och lätt att få upp. Den behövs ju vid fler tillfällen än på utställningar. Tex agilitytävlingar som också kan dra ut på tiden.


Idag så anmälde jag oss till den där rallylydnadstävlingen, och betalade in avgiften. Så nu finns det ingen återvändo. För jag är så snål att har jag betalat för nåt så åker jag dit också, oavsett väder eller annat. Ja, tränade ju lite rallylydnadsmoment också på klubben. Och innan vi åkte hem därifrån så kom en till arbetskompis dit. Jag fick dom att komma med på hund i hand i tisdags, och vi gick till agilityplan då och provade. Deras lilla vovve tyckte det var kanonkul, så när de hade vägarna förbi klubben så åkte de dit idag igen. De har en tuff liten krabat, inte rädd för nånting. Kommer säkert att gå långt inom agilityn.



 
 
Helén

Helén

5 september 2008 08:49

Heeij.. så kul å shoppa runt lite.. jag shoppade me till hundarna igår.. selar och koppel..visst är de kul å få köpa lite fint till dom.. alltid skoj.

Hur gick det för den där hunden som ni haft hos er? Blev den såld eller?
Så trist då det inte funkar.. men kanske uppfödaren kan hjälpa till å få den till rätt familj?
Jag hoppas mina valpköpar vill ha förtroendet å ge mej den uppgiften att hjälpa dom söka nya ägare OM de nu måste lämna bort den nångång.. HOPPAS JU INTE DET.. men man vet ju aldrig.
Tyvärr kan man ju inte köpa tillbaka å ha tillgång till de.. tyvärr.. de hade ju varit bäst..men man får ju se den dagen, jag säger OM igen, för jag önskar de får de bästa familjer de kan få redan nu.

Nu ska jag nog ta å bada de små trollen igen, det är ju varje dag.. skit är inte nån goo doft då man kommer hem från jobbet, bara börja skura direkt..hihihih..men de är ju ändå livet å få ha en goo kull me fina valpar.

Ha en fin dag..kram på dej å lycka till me dina träningsturer me hundarna. Kram Helén.

http://helanshala.blogspot,com

 
Susanne

Susanne

5 september 2008 11:27

Hallå där kan du inte vara still en ända minut. Du är ju överallt. Nästan värre än mig. Jasså så tror du att jag tänker hoppa på det där med utmaningar.... det återstår att se;-)HM Tack för den lilla ängeln och du jag har på mig förstoringsglas.
Nu ska jag strax i väg och jobba ska kolla upp en arbetlsplats olycka igen 3 i nu i sommar
Kramizar Susanne

http://snoddas.bloggagratis.se

 
Katarina

Katarina

5 september 2008 11:48

Det där tältet har jag också spanat in, det blir ju ett måste.Kul att du bestämt att delta i rallylydnaden, det går säkert bra. När går tävlingen? Ha en trevlig dag på jobbet. Kramar från Katarina o Lexie.

http://www.bloggagratis.se

 
Helén

Helén

5 september 2008 20:50

Heeij.. men guu, jag glömde ju att tacka för den fina ängeln, fyyyy på mej..usch, så dum man e.

Så skönt att de löste sig me voffsen.. kan tänka mej att de var lyckliga.. man vill ju att de små me säkerhet ska få de bra.
Nep, nu ska jag vila lite.. varit full rulle idag.. å har nyss badat de små liven, å jag me..skönt. Ha de gött..kram på dej. Helén.

http://helanshala.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards