Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2008

I Hässleholm

Av Marru - 26 oktober 2008 21:13

Ja, då var man äntligen nere i Hässleholm. Vilken tid det tog att åka ner, ändå så stannade vi bara 2 ggr efter vägen. Vi hade ju ingen rökare i bilen, annars skulle vi fått stanna stup i kvarten. Klockan vart ganska mycket när vi kom fram till hotellet. Vi fick våra rum. Måste tyvärr säga att det luktar lite unket. Inte är det stor. Finns en garderob utan hyllor,så kläderna får väl ligga i väskan då hela veckan. Men det fanns ett trådlöst nätverk som jag kunde koppla upp mig på :-). Fast jag måste nog investera i en förlängningssladd, så att jag kan ligga på sängen och surfa *S*.


Inte fanns det nånstans man kunde få mat heller. Vi knallade runt lite i stan, det enda vi hittade var Pressbyrån vid järnvägsstation, så det fick bli en baguette, risifrutti, en grillad med bröd och ett par flaskor Pepsi Max. Vad jag kommer att sakna att jag inte kan gå till kylskåpet när jag är sugen på ett glas kall mjölk. Kommer att klättra uppför väggarna innan veckan är slut :-o.


Inte vet vi heller när vi skall vara på företaget som har byggt maskinen vi skall ha. Ja, vi får väl chansa och åka dit till 8. Det blir väl bra, hoppas dom vet om att vi kommer alla fall.

 
 
Helan

Helan

27 oktober 2008 09:26

Heeij.. nee, så trist, att de bidde en sån resa. Hoppas att de hade koll på att ni skulle komma då..pinsamt annars..hehe.
Kan förstå att du inte vill åka fler gånger å lämna voffsingarna, men de har de ju säkert bra hemma.. me guuben serru. Men man har ju sina rutiner å vanor, å hundarna är ju en av dom..åsså är man ju jämt me dom.

Hoppas de går bättre nu å framöver i veckan, så att ni finner er bra ställen å käka på, å så.. åsså att du får din surfarkabel.
Kram på dej.. Helanfelan.

http://helanshala.blogspot.com

 
Kerstin

Kerstin

27 oktober 2008 19:15

Ska ni vara där hela veckan? Blir ju en minisemester, fast kanske inte så kul. Tänk om det varit sommar ist, kvällsöppna trotoarserveringar. Nä, du får väl öppna din hemmis och titta på hundarna och längta hem. Stackare, borta bra men hemma bäst, visst!

http://pellispricken.bloggagratis.se

 
Anki Enbom

Anki Enbom

27 oktober 2008 19:47

Hoppas resan gick bra och att du blev märr på din plockmat :)) Vad roligt att du har tillgång till internet :))Själv har jag träningsvärk efter helgen vedhuggning, men klarar att sitta vid datorn iaf. Och det är ju huvudsaken *fniss*
Kram Anki

http://www.ankiskatter.blogg.se

 
Jill

Jill

28 oktober 2008 06:30

Kul att vara borta :) Men vad ska man ha den nya maskinen till när det inte finns material?? Ibland fattar jag ingenting!

http://hundarnaojill.dinstudio.se

 
Anki Enbom

Anki Enbom

29 oktober 2008 18:15

Det gjorde du rätt i tycker jag..(som smet alltså :))) ) Vad roligt att ni hann träffas Sussie och du.Hade varit skoj att få vara med. Kul att du gillade mina animationer.
Du vet ju hur svårt jag har att låta bli att försöka animera tuber. Hoppas du får sluta skapligt ikväll.
kram

http://www.ankiskatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Av Marru - Onsdag 24 jan 21:43

Idag har jag återigen varit till ortopeden i Falun. Men om jag skall börja från början. För ett år sedan var jag på utvecklingssamtal med rektorn, och då började vi prata om min skada. Hon frågade om jag varit till en fysioterapeut, att de vet ju mer...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards