Colliekompisarna

Alla inlägg under oktober 2008

Av Marru - 8 oktober 2008 14:48

Ja, det är bara och inse att nu är det höst. Det går inte att stå barfota ute på trappan *S*. Jag provade alldeles nyss, och blev ganska kall om fötterna. Gick av min sista natt i morse så nu är jag ledig till på måndag morgon. Få se nu vad vi hittar på, det blir väl träning här hemma på gräsmattan eftersom Lizzie löper.


Jag är ju med i en grafikgrupp som heter Målarboden, där finns många duktiga kvinnor som håller på med grafik. Fast det har jag ju talat om redan för länge sen *S*. En av dom går under nicknamnet Ladykatt, hon har skrivit några tutorials, och ett av dom hade vi som tema förra veckan. För er som inte vet är tutorial en beskrivning på hur man skall göra för att få bilden att se likadan ut som den som gjort den från början. Visst kan man göra efter eget huvud, fast det blir inte så fint alla gånger *S*.


Här kommer min version av Ladykatts höstbild. Tack för den tuten, den var verkligen fin. Och rolig att göra var den också.



Nu skall jag nog börja göra lite mat, sen blir det kanske lite träning. Vi håller på och jobbar med apportbocken, Lizzie och jag. Det går ganska bra nu, jag får henne att ta den i munnen nu. Helst vill hon bara släppa den på en gång, men nu har jag börjat kräva att hon håller den länger i munnen för att få sin belöning.






Av Marru - 4 oktober 2008 11:53

Vädret är trist, grått och regn. Fast det gör ju egentligen ingenting eftersom man ändå jobbar eftermiddag hela helgen. Idag när jag gick morgonpromenaden med Lizzie så tänkte jag först ta den kortare vändan. Men så hörde jag skott från Tolvsbohållet. Vet inte om det håller på och övar inför älgjakten, eller om det jagas nåt annat vid den här tiden. Så jag bestämde mig för att ta den längre promenaden för att vänja henne vid skott. Helt i onödan, antingen så hörde hon dom inte eller så brydde hon sig bara inte. Så där traskade vi i regnet. När jag kom hem så var ytterdörren låst. Så där stod jag med blöt regnjacka på mig och ville in i värmen och kom inte in. För en gångs skull så hade maken låst när han gått på promenad med Micki och Farina. Jag hade nycklarna i en annan jackficka. Typiskt. Så det var bara och sätta sig ner och vänta tills resten av flocken kom hem.


Nu håller jag på och gör mat, ris med kyckling med Tikka masala sås. Det blir underbart gott, och hett *S*. Sen är det bara och hoppa in i bilen och fara mot Virsbo. Ja, man vet alla fall vad man har och göra i helgen. Hörde på radion igår att det är SM i vallning. Det skulle ha varit kul och titta på, det var ju ganska nära också. Skulle vara roligt och prova på, men en annan har ju inte såna kontakter.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards