Colliekompisarna

Alla inlägg under april 2009

Av Marru - 5 april 2009 16:29

Ja, idag har det varit lite av båda delar. Det var sol tidigare idag när vi var ute med hundarna. Sen blev det mulet ett tag, och nu tycker jag det ser ut som om solen är framme igen.


Huvudsaken är då att snön försvinner, fort som bara den så att det börjar torka upp på backen. Såg att för ett år sen har jag tagit kort på den första blåsippan. Det var nästan så jag hoppade upp från soffan för att gå en promenad med hundarna ifall dom kommit upp på samma ställe jag såg dom förra året. Men det är nog lite för sent för det nu. Imorgon och tisdag hinner jag inte.

Av Marru - 4 april 2009 23:04

Många av mina nätvänner i Målarboden är också med i en grupp som heter Daiva. Så jag kan ju inte vara nå sämre jag heller *S*. Det är en grupp där alla tutar och material laddas upp, sen kan jag gå in på deras sida och ladda ner det jag vill göra, när jag vill göra. Så här kommer en Daiva jag gjort idag. Den var väldigt rolig och göra.


Av Marru - 4 april 2009 19:00

Ja, nu har jag äntligen sett dom, årets första tussilagon. Det gäller visst bara och gå på rätt ställen. Maken tog med sig Micki och Clara ut och åka bil, så jag hängde min Mp3 runt halsen, och sen tog jag Lizzie och Farina och vi gick ut på långpromenad. Och där var dom, efter vägen. Jag såg ju visserligen några tidigare när jag var ut på en cykeltur idag. Idag har man verkligen varit i farten. Morgonpromenad, cykeltur, sen en riktig långpromenad. Eftersom jag hade spelaren runt halsen så hade jag inte med mig min kamera, bara mobilen så det var bara och ta kort med mobilen.

 


Annars så ser det ut så här på många ställen. Båda bilderna är tagna idag. Den nedre bilden är tagen från en väg mellan åkrar, där långt borta i horisonten ser man vattentornet i Söderbärke


 



Av Marru - 4 april 2009 13:16

Det är fortfarande sol ute. Över 10 grader varmt är det också. Tussilagona lyser med sin frånvaro fortfarande. Kanske skulle ta en tur på cykeln ifall man ser några nånstans.


För övrigt så har bilen blivit vårstädad idag. Nej, nu skall jag ta mig en tur med cykel.

Av Marru - 3 april 2009 19:10

Här är colliekompisarna påskhälsning i år. Bara och ta den om ni vill ha. Högerklicka och spara som, då skall det nog gå bra.


Av Marru - 3 april 2009 13:08

är vädret idag. Det är nästan 10 grader varmt ute. Igår så var jag till garaget och hämtade min cykel. Nu skall det börjas cykla lite försiktigt för att vänja rumpan vid sadeln igen *S*.


Tussilagona lyser med sin frånvaro fortfarande. Tänk att man kan sakna en liten gul blomma så mycket :-o.

Av Marru - 2 april 2009 22:09

Har idag igen varit på agilityträning i Norberg. Idag gick Lizzie kanonbra på banan som dom hade gjort. Enda lilla strulet vid banan var slalomet, hon har börjat slarva. Hon hoppar över det fjärde pinnen. Så det får vi börja träna på så fort backen tinar upp så man kan få pinnarna ner i backen.


Med gungan är det fortsatt hjärntvätt som gäller. Men det har gått framåt. Idag så lockade vi henne över gungan med pannkaka, hon fick balansera ner gungan själv. Jag följde efter henne med lång koppel, så i princip gick hon ju själv, fast med hjälp av pannkaka.

Av Marru - 2 april 2009 09:40

Kan alla ni som är inne och läser i bloggen, hjälpa mig och Viktoria. Vi är ju båda med i Bloggregistret, och idag ligger vi på delad första plats med en till sida som har legat etta hela förra månaden. Så den här månaden tänkte jag att vi skulle göra det. Det gör inget om vi får lika många röster, jag delar gärna första platsen med Viktoria *S*.


Det är bara och gå in på höger sida, längst ner under länkar finns det en knapp som det står Bloggregistret, klicka på den så får jag eran röst.


Sen går ni in på länken Gardenia Gardens, hennes knapp är längst ner på sidan i vänsterspalten, klicka på den också. Det får ni gärna göra varje dag om ni vill och kan. Viktoria och jag tackar er för hjälpen.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards