Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

Fiskepremiär!!!

Av Marru - 16 juni 2009 20:53

Idag har vi äntligen gjort våran fiskepremiär. Det första maken sa när han öppnade ögonen imorse var "idag åker vi och fiskar". Jag sa väl inte emot så mycket, var bara lite orolig ifall vi får mycket fisk hur vi skall få plats med allt. Vi har 2 kyl/frysskåp, i båda är frysarna fulla. I den andra är det mest hundmat. Som om det inte vore nog med fisken så ringer de från hundtrimmet och frågar om vi skall ha mat än eftersom de tänkte hämta lite mer den här gången. Så det var bara och försöka trycka in lite färskfoder också i frysen, fast det fanns mat kvar för en vecka till.


Här kommer lite bilder från våran fisketur. Den här första bilden blev en kanonbild, och den hade blivit ännu bättre om inte Lizzie hade haft sin rumpa i vägen.

 


Våran fisketur idag blev tyvärr inte så lång idag. Bara 2 timmar sen hade vi fått fullt på våra kort. Så det var bara och packa ihop och åka hem. Vi var återigen på vårat favoritställe mellan Smedjebacken och Ludvika. Det är ju fårhagar där runt sjön. Nu var fåren i en hage lite längre från sjön, men det var öppet 2 meter i stängslet till hagen ner till sjön. Först gick vi ner med våra grejer, och då fick jag hela fårskocken efter mig. De trodde säkert att vi kom med nåt ätbart. Det lät så roligt när jag gick fram på stigen och bakom mig så hördes det hela tiden "määääää, määäääää. Maken gick före mig, och helt plötstlig sa han åt mig "skynda på dig, dom anfaller hela högen". Han var livrädd för dom *S*. Men jag tittade runt och såg att det inte fanns nån med horn i gänget så jag fortsatte och gå som vanligt. Sen gick vi upp till bilen igen och hämtade colliegänget. Vid det laget hade fåren försvunnit i dungen i den andra hagen. Så vi fick vara i fred från dom hela tiden. Här är Micki på väg ut för att titta efter vad husse håller på med.

 


Gick man ut på bryggan så fick man hela collieflocken efter sig. Det enda jag var lite orolig för var springorna mellan brädorna. De är så breda på vissa ställen att de kan få hela tassen genom där. I början hade Lizzie och Clara ett dampanfall, de sprang fram och tillbaka på bryggan, och jag var orolig att dom skulle trampa i springan och fastna med benet och bryta den. Men det gick bra den här gången också.

 



 
 
susannah

susannah

16 juni 2009 21:44

Åååh så härligt det ser ut! Även vi har varit på båtbryggor idag, mest för att träna Maggie, men hon tröttnade rätt så snart både på fåglar och båtar:)
Ha det så gott

http://www.hartwellskennel.com

 
mammamillan

mammamillan

16 juni 2009 22:33

Hej o tack för titten!!!!

http://mammamillan4.blogspot.com

 
Helan

Helan

17 juni 2009 09:52

Heij vännen..

Japp, tromben var en altan, den bara tvärnitade å landade här hos oss.. nu är den snart klar, stabil som bara den, vi kan t om köra upp Camaron på den.. de brukar Krille skojja om, DÄR SKA CAMARON STÅ.. wow.. jaadu, han får ju drömma..hehe.

Hoppas allt är bra annars.. trist att ni fick skitväder på utställningen, tur ni hade tält iaf, de har ju inte jag, men jag är inbjuden hos en vän å vara me henne under hennes tält.. de känns ju lovande iaf.

Hoppas vi får finväder nu då vi ska ställa.. de vore ju kanon.. men de får vi ju se vad vädergudarna erbjuder oss.. kram på dej, nu ska jag ila å svara alla, min datatid har varit minimal de sista dagarna.. kram på dej. helén.

http://helanshala.blogspot.com

 
Annmi

Annmi

17 juni 2009 16:23

Ååå..Såå underbart de ser ut ♥..
Jam Kram & "Voff" från Oss!

http://annmisblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards