Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

Besök!

Av Marru - 22 juni 2009 21:53

Igår kväll när jag satt här vid datorn så hörde jag skrammel från baksidan. Hade ju vardagsrumsfönstret öppet, och hundarna var alldeles konstiga. Men jag tänkte för mig själv att det var värst vad det blåser ute. Men skramlet ökade bara hela tiden. Så jag öppnade fönstret lite till och då ser jag en liten kotte som håller på och skramlar med makens energidryck burk som han hade lämnat på baksidan och den hade blåst ner.


Men när jag tänkte ta kort på den så smet den över till grannens sida. Den gick och gömde sig i blomrabatten hos grannen som bor längst bort och gömde sig bakom en buske med kärleksört.


 


Ikväll när jag satt här, då började samma skrammel igen, reagerade inte på det först. Men sen kom jag på, det måste vara igelkotten. Men den hann smita från mig igen.


Annars så har jag varit till tandläkaren idag. Eftersom tandläkaren inte sa nåt om visdomständerna så beslöt jag att dom får hänga med ett tag till. De har tydligen slutat med bedövningsspruta, utan istället så lägger dom på nån bedövningssalva. Efteråt skall det visst inte kännas bedövat alls. Så om jag väntar ett tag till med visdomständerna, kanske det kommer nåt undergörande teknik för visdomständer man vill ta bort *S*.








 
 
Ingen bild

Kopings-Mailis

22 juni 2009 22:08

Ha.ha.behåll du dina visdomständer...dom brukar inte vara lätta att dra ur och tänk om din visdom försvinner med dom ha..ha..
Härligt med igelkottar.vi hade såna nere vid våran sommarstuga men vi gav dom smörgåsar med Lätt & Lagom på,glass m.m.Dom älskade det,men så försvann dom så dom kanske åt ihjäl sig.
Kramiz från Köpings-Tjejen

 
Reneth

Reneth

23 juni 2009 00:31

Härligt med igelkottar. Jo, det är nog så att det finns än och annan collie på en del av mittelkennlarna. Sheltie är också en vanlig kombination. Pia och jag är lite ovanlig vi kör med kelpie och papillon vi :)
Kramis
Reneth

http://www.svenssonstassavtryck.se

 
Annmi

Annmi

23 juni 2009 11:10

*Ryser* För jag är lite rädd för Igelkottar ;)
Ha en gooer da'!!!
Jam Kram & "Voff" :)

http://annmisblogg.blogspot.com

 
Helan

Helan

23 juni 2009 16:21

hallojsan.. hoppas ni haft trevligt på er collieträff i midsommar.. vi hade det lugnt å skönt.. inga märkvärdigheter.. bara myzde å mådde gott.
Ahaaadu.. så jag e rådgivare vid blommor jag..hehehe.. de var ganska längesen jag gick "trädgårds-utbildningen".. men lite hänger väl kvar.. alla latinska namn jag kunde är väl inte kvar.. men vem har fortsatt å plugga på dom efter skolan..hmmm, inte jag iaf.
Önskar dej en finfin eftermiddag.. ser att ni me har kottar i trädgården.. här bor 3 st å 2 av dom parade sig utanför vår gård en morgon då jag skulle ut me Lily..tur hon inte såg dom.. hmmm.. å de för ju så mycket ohyra me sig.. usch. kram på dej vännen..å krama dogzen. Helén.

http://helanshala.blogspot.com

 
Astrid

Astrid

23 juni 2009 16:52

Jag har knappt sett en igelkott.Men gubben hade sett en här uppe i skogen en morgon
Hm finns det något annat än spruta nu också..se där det går framåt

http://www.astridla.com

 
Gunilla

Gunilla

24 juni 2009 23:04

Har oxå sett en hel det "kottar" Visst är dom fina, håller jag med om. Har oxå hört hur dom låter.
Kram/Gunilla

http://gunillaskatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards