Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 16 september 2009

Ingen aning vad jag skall skriva för rubrik idag :-)

Av Marru - 16 september 2009 21:55

Igår så var vi och lämnade in bilen till Volvo för att få en ny ruta på den. Sen åkte vi raka spåret till brukshundsklubben för att träna lite. Vi fick faktiskt upp Clara och Lizzie på den här stegen dom använder vid nån brukstävling, vet inte vilken. Men det var brädor uppe på den så den var inte så farlig, men det räcker ju i början och gå på stegen. Vi tränade lite agility med med tungvikt på gungan och slalom.


Idag fick vi hämta bilen vid lunch, och maken är så glad åt att ha sin Volvo hemma igen. Ikväll så har jag varit på kennelklubben på agilityträning, det är så roligt och åka dit på onsdagsträningen nu när man börjar bli bekant med allihopa. Nu känns det som om man är en i gänget, den känslan kommer nog aldrig på brukshundsklubben hur mycket vi än springer där. Vi tränade på 2 banor idag, hoppklassbanor. Den första banan hade de kört på tävling i Karlstad nyligen. Det var en ganska rolig bana, och det gick ganska bra för oss. Bra fart var det på Lizzie. Men jag måste komma ihåg på tävlingen att jag inte får lämna henne i slalomet för då fuskar hon på en gång. Den andra banan vi körde idag var en sk tunnelbana. Ja, det var ju samma bana som fanns där förra onsdagen också. Lizzie hade bra fart på slutet när det var en 7 hopphinder nästan rakt på varandra. Det var kul att se.


Så jag har en liten förhoppning om att det kommer att gå bra för oss på söndag. Enda problemet är bara när jag skall åka dit. Åker jag för tidigt så blir det en lång väntan och då ledsnar hon på att vänta. Men man kan inte vänta hur länge som helst när man inte vet hur många strykningar det blir. Det vore bra om de kunde göra som dom gjorde på en tävling i somras, där skrev dom att banvandringen för den starten blir tidigast kl 12. Så då åkte vi inte dit mycket före tolv. Nu är det ju klass 2 före klass 1 på söndag, och det var ca 120 starter sammanlagt före. Man kan räkna med ca 40 hundar i timmen, men så har vi dom där strykningarna som man inte vet nåt om. Men jag tror att jag satsar på att åka så jag är där strax efter 10.

 
 
Ingen bild

kopings-mailis

16 september 2009 22:55

Tack för beröm av min blogglogga!
funderade mycket hur jag skulle utforma den.
Blev ju riktigt bra.
Har varit till Åland ,kom hem ikväll.Jättetrevlig resa!Kramis Mailis

 
Jill

Jill

17 september 2009 06:24

barometer= en träningstävling.
Dum-Dum rutan= ett Lyd elit moment, läs reglerna om du är intresserad vad det är...

Lycka till på Söndag nu!!

http://hundarnaojill.wordpress.com

 
Astrid

Astrid

17 september 2009 09:16

Ja det måste bli en ny mikro till gubben så är det bara
Blev det dyrt med Volvon eller är det någon försäkring som täcker
Förmodar att detta kommer att hända oss också

http://www.astridla.com

 
Annmi

Annmi

17 september 2009 11:04

Håller "tassarna" för er på Söndag!
Inte för att du behöver lägga in min Banner,men...Ett tips ;) Kolla här:

http://fixa-din.blogspot.com/2009/07/lagg-till-en-bannerlank.html

Kan ju bli Aktuellt med annan ♥...Jam Kram & NosePûssar samt litet "voff"...

http://annmisblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Annmi

17 september 2009 12:57

Ok,nä inte från min blogg då får du ta den genom klicka på den ;) Annars har hon min här:
http://fixa-din.blogspot.com/
Eller min direktlänk som är säkrare den raderas ju inte ♥...
BildLänk:
http://i75.photobucket.com/albums/i296/annmi/Blogg/oieglitterspa.gif

Hoppas det går bra på Söndag & Trevlig Helg redan nu..♥...

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

17 september 2009 16:43

Va duktig du är på att göra bilder, men så har du pluggat också, jag fattar nada, men intresset saknas kanske...
Håller mig till mina målningar med pensel i handen istället.
Jag börjar också tänka på hur det blir med mat framöver, maken äter några mål i veckan ute än så länge o då kan jag bara ta lite plockmat åt mig. Men fram i november är det lågsäsong på fönsterbyten, o då bör han nog få middag hemma varje dag! Oppsan, det blir en omställning...fast ingen av oss äter mer än en gång om dagen, tack o lov
Ja det blir nog mera korv till helgen igen, du vet att hon står på torget i Smedjebacken på onsdagar? Vi åker nog ut med vagnen, varje gång kan ju bli den sista för säsongen om vädret bestämmer sig för det.
Hoppas du får kul på tävlingen!
Kram

http://paulaz.se

 
Bettan/Lövstugan

Bettan/Lövstugan

18 september 2009 09:28

Oj, här är det omgjort. Det blev jättesnyggt! Kul med lite förändringar ibland. Trevligt att få in smilisar i bloggen.

Oh, vilket sött hjärta, kisse med tassavtryck.

Bilden, Flowers of love, du gjorde, blev tjusig.
Lika tjusig blev den från The Psp Fun Groups och grafiken med Micki och Farina är ursnygg.
My Star blev även den underbar.
Grattis till Diplomet!

Tack så hjärtligt för din underbara hösthälsning. Den ska du verkligen vara nöjd med så säg inte att du inte har någon fantasi och inspiration för det visar du här.

Septemberbilden. Ja, man ser lite gula blad. Hösten är på intågande. Höstens färger är underbara men höstrusk är inget att ha.

Hoppas det gick bra med rallylydnadsbanan och skyltarna.
Tisdagsträningen gick ju ganska bra vad jag förstår liksom tävlingen i Dala-Floda.Grattis
Lycka till i fortsättningen också! Lycka till med all träning!

Hundarna som vi hade nu älskade att bada. Lilla Lady badade till och med i poolen och skulle absolut vara med i bastun. Fast alla våra hundar har älskat att bada.

Ja, ibland så har man inte lust till någonting fast ändå vill man göra något. Men inget passar just då. Men så nästa dag kan man sprudla av en massa energi.


Grattis till 10 års jubileum. Vilket härligt bröllop och tjusig tårta. Vad kul med mannen som gick och ropade ut att ni hade gift er på lördagen och var där och fiskade efter bröllopet.

Hoa, det kan man kalla en mardrömsdag, en bil som inte går att öppna utan bilnycklar och inlåsta hundar. Vilket elände. Det löste sig ju sedan och tur att ni hade försäkringar. Nä, man ska inte ta ut något i förskott utan ta reda på först. Skönt att ni nu har fått tillbaka bilen.

Chemtrails, så otäckt. Detta måste jag läsa mer om för vi har många gånger diskuterat om sådana saker för vi tycker att vissa händelser inte inträffar naturligt eller bara av slumpen.

Jag önskar en riktigt skön och vacker höst och en trevlig helg!
Stor kram Bettan

http://bettan.lojdstrom.se

 
Berit

Berit

18 september 2009 19:33

Gokväll Marketta!
Så glad jag blev när jag fick se ditt namn i bloggen och så roligt att besöka din blogg, jag älskar detta med nätet och alla kontakter man får.
Jag hoppas att du inte har något emot att jag lägger till dig i min blogglista?
Jag håller alla tummar för att det går bra för dig på Söndag.
Ha en Underbar Helg
Kramar
Berit

http://beritbj.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards