Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Blomma i akvariet!

Av Marru - 23 september 2009 23:19

Idag gjorde jag en ny upptäckt, vi hade en blommande växt i vårat akvarium. Den ser ut som en minivariant av en kalla. Jag har aldrig haft den växten förut, så gissa om jag blev snopen när jag såg blomman.

 

  

 

Fick lyfta på glaset och ta en bild från ovansidan också. Det blir ju lite bättre utan glaset.

 

  

 

Där ser ni  hur ofta jag tittar på vårat akvarium. Så stor som den blomman är nu så har den ju funnits där i några dagar, men jag upptäckte den inte förräns idag.

 

För övrigt så har jag varit hos en bekant idag. Hennes hund fick 9 valpar inatt, så jag var dit och tog lite kort på dom. Men jag visar inga kort här förräns jag fått ett tillstånd av henne. Men bilder på hennes andra hundar finns här.

 
 
Ingen bild

missy

24 september 2009 07:47

Men :-o vaaaaart är bilderna på valparna *S* älskar små valpbilder juh .IIIIN med om på the blog pronto hihi :)

 
Ingen bild

Annmi

24 september 2009 11:01

Coolt :) Ser nästan ut som en Fredskalla!
Ha de såå gott!!! Jam Kram & NosePûssar...♥....

 
tessan (carpediem74)

tessan (carpediem74)

24 september 2009 14:11

Hej vännen, hihi va kul du kikade in. Jag är int eheller in på Fl så ofta som innan ;) Är allt bra, skall ta å läsa lite i din blogg, va skoj!
Kram Tessan

http://tessilooo.blogspot.com

 
Helan

Helan

24 september 2009 16:34

heeij vännen.. wow, jag hamnade mitt i ett akvarium då jag öppnade sidan.. å heeej å hå.. höll ju på å drunkna där, jag som inte kan simma juh.. usch, jag fick en kallsup....huujedamej..hehe.

Needu, håller me dej.. de får vatten på kvarnen då det händer nån sån sak.. nu får man passa sig för att vistas där ovanför vi bor, där "småhundarna" bor.. de kan ju anfalla..vem vet.. en av de småhundarna attackerar ju andra småhundar på gaatan.. kom de i tidningen, blev det nån anmälan.. neee.. de e ju såå söta, de är ju så harmlösa, fast de är så huliganer å skäller ås pringer efter andra..hm.
Nee, nog om de.
Nog förstår jag dej om du inte vill ha mer hundar.. han vill ha en schäfer som kräver sitt..liksom alla andra hundar kräver sitt.. nog är det samma här.. krille ville ha schäfer, å jag ville ha shelties.. men jag sköter allt.. då menar jag nog ALLT.. han är ut nån fjuttig gång me dom.. så inte vet jag.. jag håller då me dej.. ha du dina vänner.. sålänge du sköter allt själv, så är det ju bäst.

Hur är det annars då?
Här är det mest tröttigt.. fick svar från läkarn idag.. allt är OK.. vet inte varför jag är trötter jämt å gått upp i vikt gå.. kanske det är övergångsåldern.. vid 41 års ålder..hmmm.. jaja, man kan inte rå på allt.
Nepp, nu ska jag fixa käk.. kram på dej vännen..krama gooingarna, å ha de bra. Helén.

http://helanshala.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Av Marru - Onsdag 24 jan 21:43

Idag har jag återigen varit till ortopeden i Falun. Men om jag skall börja från början. För ett år sedan var jag på utvecklingssamtal med rektorn, och då började vi prata om min skada. Hon frågade om jag varit till en fysioterapeut, att de vet ju mer...

Av Marru - Måndag 1 jan 19:20

Vad bra det gick och hålla tag i bloggen. Lika gick det med EFIT-dagen också. Såg att det är EFIT-dag nu på fredag. Få se om man kommer ihåg det.    Har ju glömt och skriva om förra årets bravader. Jeri blev Svensk viltspårchampion i somras, på g...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards