Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 24 december 2009

Julaftons kväll!

Av Marru - 24 december 2009 21:34

Då är det bara några timmar kvar på denna julafton. Vi har ätit god mat, och öppnat några paket. 

 

Julmaten i år, vi hade lite sill, gravad och rökt lax, julkorv, kalvsylta, olika sorters korv, rödbetssallad, leverpastej, kårlrotslåda, skinka, köttbullar, prinskorv, revbensspjäll. Vi blev ganska mätta av allt det där. Min favorit på bordet är kålrotslådan och laxen. Antar att det blir repris imorgon, fast då lägger vi nog inte upp det lika fint som vi gjorde idag.

 

Maken fick av mig pyjamas och en röd tröja med en dragkedja i halsen, just den modellen och färgen som han gillar, och ett par tröjor. Jag fick handskar, har ju slarvat bort mina gamla, så jag fick nya pälsfodrade handskar, ett nattlinne och en cd med Alcazar   . Sen köpte jag en gemensam julklapp åt oss idag, en andel till V75 till på lördag. Höll ju på att glömma, fick ju en julklapp från Nobina, som dom numera heter, Swebus. En väska med en termos i och 2 muggar. Tror att muggarna är såna som också håller värmen en liten stund. Kanonbra, jag har ingen termos för tillfället. Nu återstår bara frågan, varifrån kom presentkortet på 100 kr, som låg på bordet i garaget här i Söderbärke.

 

Hundarna fick ben, dummies, bollar och annat smått och gott. Här ser ni att Lizzie har lagt beslag på alla ben. Hon samlar dom på en hög, sen lägger hon sig bredvid och tuggar på en. Dom andra står bredvid och tittar på.


  




  


Våran gran.




  


Vårat kök, all julmat är bortplockad.




  


Här ser ni madamen i mitten med alla benen, dom andra försöker låtsas som om dom inte bryr sig, men så fort Lizzie går bort och lämnar ett ben så är nån av dom andra och snor det. När Lizzie kommer tillbaka tittar hon ett tag, sen tar hon ett annat ben och börjar tugga på det istället.



  


Micki står i sovrumsdörren och funderar om vi inte skall sova snart.




  

 
 
Mille

Mille

25 december 2009 00:13

Min Collietös fick två torkade grisöron som hon tuggade i sig på tio minuter. Det luktar inte särskilt gott, men verkar vara en riktig delikatess för henne. Vill du ge dina hundar något speciellt nångång rekomenderar jag verkligen grisöron. (Dom är inte särskilt dyra heller.)

http://www.bigbabypop.blogg.se

 
inger

inger

25 december 2009 11:59

Våran Timmi gör likadant med hundbenen,han ska ha alla,Pontus står och skäller,men törs inte ta nått.Inne är det "gammelgubben"som bestämmer,men Pontus har tur som har en sån"snäll matte"som ger honom ett ben från Timmi.
God fortsättning

http://colahundar.bloggplatsen.se

 
Kerstin

Kerstin

25 december 2009 13:15

Kikar förbi med en önskan om God fortsättnig på julen.
Ler igenkännande åt lizzies hyss, samma sker här men tyvärr accepterar inte Rozz såna fasoner. Ja, du vet hur han låter så du förstår att vi inte står ut utan tar ifrån Zita hans ben.

Här i Karmansbo är det på nollan och jättemilt ute efter dagar med 15 minus. Inget snöande än, men det lär vi väl inte slippa?
Jag vill även tacka för alla besök i min blogg under detta år och tack för att du blev min nätvän

http://farna.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Spraka

25 december 2009 14:23

Har "swebus" gått i från chokladlådan? Äntligen får man väl säga iså fall...
Mina hundar fick tandtuggisar av ett lite hårdare material än vanliga sticks, de brydde sig inte om att packa upp det utan käkade upp pappret med (såg det försent).....Nåja, Tobbe (collie) plockade bort papper vareftersom...Han är ju lite "finare" än en västgötaspets liksom.....Önskar dig en GOD FORTSÄTTNING på julen....
Kramiz

 
nathalie

nathalie

26 december 2009 00:28

Gud vilka charmtroll till hundar =)=)

http://nattsii.blogg.se

 
Eva

Eva

26 december 2009 06:22

Mums, ser gott ut för vovvarna med dessa ben. Vilken tur att ni fick tag i julgransljus, blev ju jättefint:-)
Önskar dig en god fortsättning.
Kram

http://hemmahoslillamig.blogspot.com

 
Gunilla

Gunilla

27 december 2009 18:15

Jasså har swebus bytt namn, har jag inte hört, ok.
Alla företag byter väl namn förr eller senare ändå.
Så fin gran ni har,
Jag har inte haft plats med ngn gran på flera flera år, utan nu har jag börjat att ha en EN istället, går ju lika bra det.
Här har det kommit väldigt mycket snö.
Till nyår skulle det bli bortåt 28-30 grader kallt, BRRR, FRYSER.
Vår dotter var hit iaf på julafton och åt julnmat med oss, kul att hon ville det.

Trevlig fortsättning!

Kram/Gunilla

http://gunillaskatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Av Marru - Onsdag 24 jan 21:43

Idag har jag återigen varit till ortopeden i Falun. Men om jag skall börja från början. För ett år sedan var jag på utvecklingssamtal med rektorn, och då började vi prata om min skada. Hon frågade om jag varit till en fysioterapeut, att de vet ju mer...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards