Colliekompisarna

Alla inlägg under februari 2010

Av Marru - 4 februari 2010 22:40

Nu börjar jag bli så trött på den här      snön, och jag vill ha tecken om att våren är på väg NUUU  . Det är inte ens roligt för hundarna. Särskilt för Micki och Lizzie som vill komma bort från vägen när de vill bajsa. Clara brukar inte bry sig om det, hon kan sätta sig mitt på vägen om hon vill. Jag fick idag trampa upp ett spår åt Micki så han kunde komma åt sidan   .

 

Nu på kvällen när jag tränade med Lizzie så hade jag lite bus med henne på slutet, kampade med en snörboll på vägen framför huset. Sen kastade jag iväg bollen och Lizzie var och hämtade den, och hon tänkte ta sig ett race så hon sprang i snödrivan. Kan ju säga att det tog stopp där, hon plumsade ner i snön och där stod hon och kom ingenvart  . Man skulle haft en kamera men det var lite för mörkt för att få nån bild på henne, men hon såg rolig ut där hon stod.

 

Här lite vinterbilder som jag tog genom vardagsrumsfönstret imorse.

 

  

  

ANNONS
Av Marru - 3 februari 2010 23:47

Idag har det varit ett riktigt oväder, det har snöat hela eftermiddagen och blåst. Lite svårt att säga hur mycket snö som kommit för det har blåst i drivor, men nog har det kommit en decimeter alla fall. Börjar bli riktigt less på det här. Tråkigt för hundarna också, de börjar få lite dåligt med platser och springa på.  Inte lätt och springa när man har snö nästan upp till ryggen   .

 

Så på dagen tog jag ut Micki och Farina, en i taget och lekte med boll ute på vägen som går runt husen här. Det är ju just inga bilar som åker framför vårat hus på vintern, mer trafik på sommaren.  Clara tränar jag med imorgon.

 

Lizzie och jag har varit på agilityträning idag, det är ju onsdag. Idag så körde vi ett par banor till från kursen vi gick förrförra helgen.

 

Det här var en riktig luring som vi fick lära oss på kursen, men först ikväll så fick vi chansen att prova på den.

 

  

 

Ni ser hur den går, det är 4 hopphinder och en böjd tunnel. Själv skulle jag vara på innersidan vid start på det första hoppet och vid sista hopphindret. Hur vi fixade det får ni räkna ut själva   . Men kan avslöja att Lizzie fixade det kanonbra.

ANNONS
Av Marru - 2 februari 2010 21:49

Idag kom jag på vad jag kan fråga om den här månaden, semlor såklart. Årets första semla hade maken köpt åt mig, han kom hem så mallig "titta vad jag har köpt åt dig". En semla, en vaniljsemla. Jag kan ju säga att den inte var nån höjdare, utan jag föredrar nog den traditionella semlan.

 

Hur är det med er där ute, vill ni ha en traditionell semla eller nån av dom här nya som kommit. Eller ingen semla alls kanske.

Av Marru - 1 februari 2010 23:42

Nu har omröstningen ang julklapp till hundarna legat ute i 2 månader, har inte haft tid och fundera ut nån ny. Men det var alla fall 29 personer som röstade, och 89,7 % köper julklappar till sina hundar, och 10,3 % gör det inte.

 

Kommer med en ny omröstninge när jag kommer på om vad.

Av Marru - 1 februari 2010 23:34

Nu är den månaden här som brukar vara så himla kall, och jag har hört att den skall bli kallare än normalt. Tycker jag januari har redan varit, skall februari bli värre. Imorse var det -12 och det kom snö, stora lätta flingor. Det kom alla fall en 3 cm snö idag igen. Tittade på vädret för ett tag sen och de lovade mer snö.

 

Så idag tog jag och klippte till tassarna på alla 4 så det inte skall fastna så mycket snö. Vilket jobb det är, 16 tassar. Kan ju säga att de inte går igenom på en utställning. Hasorna ojämna bla. Men nu är vi ju inte på väg på nån utställning. Den enda vi skall gå på är den Svenska vinnarutställningen som är i Avesta i sommar. Då skall vi ställa ut alla 4, Micki och Farina går ju i veteranklass eftersom de är 8 år då. Det kommer att bli spännande och se hur det går för gamlingarna. Farina har ju ett cert sen förut, och Micki gick bra på dom första utställningarna innan han blev kastrerad pga sjukdom.

 

Sen har det städats, och donats lite här hemma. Gått ut med hundarna, och lekt med mitt psp. Gjorde Målarbodens bonustema idag, den blev inte riktigt bra. Men den var så pillig så det får duga.

 

  

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Colliekompisarna med Blogkeen
Följ Colliekompisarna med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se