Colliekompisarna

Alla inlägg under september 2010

Av Marru - 4 september 2010 23:15

Kom helt plötsligt på idag vad det är för dag idag. Vi har ju bröllopsdag, 11 år sen vi gifte oss idag   . Fick denna lilla sak av våra vänner på Borlänges Finska Förening, folkdansarna och spelmännen.

 

  

 

Ni ser datumet bakom vingen, på andra sidan står våra namn, den skall egentligen hänga i taket. Men vi har inte satt upp nåt än i vardagsrummet eftersom vi väntar på tapetsering. Dom skulle ringa på måndag så vi får komma överens hur vi fixar det här smidigast.

 

Samma dag som vi gifte oss så fyllde kusinens dotter 1 år. Hon måste ha haft den största födelsedagskören som en 1-åring nånsin haft

Av Marru - 3 september 2010 23:36

Ja, då har vi äntligen bara en lägenhet och bry oss om, vi har lämnat in nycklarna på den gamla så det kan börja renovera den. Den var ju redan innan vi flyttade in i renoveringsbehov, men eftersom vi hade 2 hundar på den tiden så sa vi att vi skippar det, så blir det inga klagomål på nåt när vi flyttar ut. Men den här lägenheten väntar vi på att få nya tapeter i vardagsrum och ett sovrum. De skulle egentligen byta mattor också, men vi sa att vi tar bara tapeterna eftersom dom ser hemska ut i just dom 2 rummen. Sovrumsmattan är ok annars, förutom att det finns ett stort brännmärke, nåt varmt som legat där ett tag, men den försvann under sängen så det var inget och bry sig om. Mattan i köket skulle de väl också bytt, brännmärken framför spisen på den, men det får vara också. Det är alla fall bra mycket bättre än vad vi har haft förut.

 

Nu kan vi i lung och ro börja fixa i ordning här, förutom dom 2 rummen. Men allt det andra. Imorgon skall vi ut och plocka svamp om det blir väder för det.

Av Marru - 1 september 2010 23:44

Idag var det då den första agilitytävlingen som vi var anmälda till via SBK:s nya tävlingssida. Resultat och allt kommer att synas där. Det programmet hade säkert varit bra om det inte varit så invecklat. Det är ju några IT-proffs som redan sagt att det är värdelöst, ja vi får väl se hur det blir med den biten. Det är tänkt att om det fungerar bra så skall alla anmälningar till olika tävlingar göras via det programmet. Men jag vet alla fall att vi, agilityfolket kommer att få betala hela programmet. För det läggs på 20 kr extra för varje gång vi anmäler oss till en tävling. Tydligen skall inte dom som tävlar i lydnad, bruks mm behöva betala nånting, utan det blir vi som tävlar i agility som får betala för det. Undrar vad som händer sen när programmet blir betalt, skall vi fortsätta och betala för nåt annat sen, tex fixa SBK:s dåliga ekonomi.

 

Men nu till tävlingen. Först var det ett agilitylopp. Det gick kanonbra i början, hon gick på balansen visserligen gick det sakta men hon gick över. Sen vid halva banan så kom det ett slalom som jag var tvungen och ta från fel sida. Men det brukar hon fixa. Fick in henne i slalomet, och helt plötsligt så stannar hon till och börjar stirra in i skogen. Vet inte vad hon såg, men jag misstänker på en hög med band som används för att markera banan. Det låg där vid skogskanten och såg lite misstänksamt ut. Jag försökte få henne vidare, men hon tog fel port så då fick det vara, vi fortsatte resten av banan som gick bra också. Hon gick på gungan, sakta men säkert.

 

Sen blev det dags för hopplopp. Banan verkade knepig, men tydligen är det bra att den är lite svår, då koncentrerar man sig mycket bättre på banan. Hon hade rejäl fart den här gången, allt gick kanonfint, även slalom. Det hela slutade med 0 hinderfel, 0.71 sek tidsfel och placering 3. Vi fick en fin liten rosett med oss hem, smörknivar och en liten glasburk. Äntligen känns det som om det börjar lossna för oss.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< September 2010 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards