Colliekompisarna

Alla inlägg under mars 2011

Av Marru - 7 mars 2011 00:09

Det finns ett körsbärsträd på gräsmattan framför våran lägenhet. Fast nu råkade den ju hamna innanför vårat staket på framsidan   . När vi flyttade hit så sa maken på en gång att den skulle bort. Men jag sa att det skall den inte alls. Förstår inte varför han är så arg på alla träd och buskar. Det var samma sak när vi köpte huset i Virsbo. Allt skulle bort   . Ok, nu var väl vinbärsbuskarna där ganska gamla så jag tror han fick ta bort dom, men det är så länge sen nu så jag kommer inte ihåg. Men alla fall, finns det nåt bättre sätt att följa vårens framfart på än ett körsbärsträd.


Först en bild som är tagen i januari nån gång.


 


Ja, det var ju inte så mycket det där. Maken kunde ju inte låta bli den helt, utan han har varit och tagit bort grenar på den nertill.


Bilder som jag har tagit idag.


   

Av Marru - 5 mars 2011 20:35

Idag skulle Lizzie och jag varit till Örebro på en agilitytävling, men det blir tydligen inte som man vill alla gånger. Har ju gått och blivit sjuk. Måste nog ha börjat redan i tisdags nu när jag tänker i efterhand. Vi var ju till klubben och fick privat träning i tisdags, och när vi var klara så rann svetten bara av mig. Senare på kvällen tyckte jag att halsen kändes konstig, men jag trodde det berodde på gruset i våran hall. På onsdagen kände jag mig lite sämre, sen på torsdagen var jag lite bättre, och var på rallylydnadsträning på kvällen. Den skulle man kanske hoppat över. Igår kände jag att det gjorde ont under vänster öga, upp mot tinningen. Tidigt imorse bestämde jag mig för att det blir ingen tävling för oss. Men det har varit en tuff dag, jag ville ju så gärna åka. Har ju väntat på den tävlingen i flera månader   . Nu idag rinner svetten av mig med jämna mellan.


Med min tur börjar väl Lizzie löpa så jag inte kommer till Rättvik heller om 2 veckor.


Av Marru - 2 mars 2011 23:21

Det är väl typiskt att man börjar bli dålig när det närmar sig en tävling som man väntat på länge. Visserligen känner jag mig lite febrig och konstig i halsen bara än så länge. Får väl hoppas att det stannar där, för det behövs mer än så för att jag skall skippa en tävling. Fast nu känner jag mig lite nervös också, för första gången inför en tävling. Igår var ju Lizzie och jag till klubben och fick privat träning.


Lizzies brist på fart beror på mig, för att jag inte litar på henne tillräckligt att hon skall ta rätt hinder. Jag väntar ju in henne, då tänker hon att hon behöver ju inte ha bråttom eftersom matte väntar på mig. Men igår så tränade vi på att jag skulle springa ifrån henne, och hon fick kanonbra fart. Dessutom så tog hon hindrena fast dom inte stod på rak linje, och fast jag var lång framför och avvek från linjen. (Var ju illa tvungen för annars hade jag ju sprungit in i väggen   ). Så nu går jag här hemma och mumlar på ett mantra, "lita på Lizzie och SPRING". Skall bli spännande och se om jag klarar av och fixa det på lördag. Sen tränade vi på lite annat också, men mest fart. Sen provade jag lite starter när jag lämnade henne, jag har ju bara kört starter jag startar med henne. Jag vet inte om jag kan se nån större skillnad mellan dom olika starterna vad det gäller farten.


Idag har det varit kanonfint ute, de har tom varit över  4 grader varmt. Vad härligt det här. Hoppas det håller i sig. För nu vill vi ha vår.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards