Colliekompisarna

Alla inlägg under juni 2011

Av Marru - 3 juni 2011 10:13

Fick precis ett samtal från polisen i Västerås. Min plånbok hade legat i deras brevlåda imorse  . Det är nån som lämnat in den där, och allt verkar ligga kvar i den. Visserligen är allt spärrat redan. Men jag slipper skaffa ett nytt körkort, och slipper köpa en ny plånbok, den gamla hänger med ett tag till  

Av Marru - 2 juni 2011 20:10

Jag börjar väl med det andra, så vi är i rätt tidsordning  . Som jag skrev tidigare så var jag ju på lydnadstävling i Sura i måndags, där jag sjabblade bort ett första pris med för dåligt kommando på inkallningen. Men det var tydligen inte det enda jag sjabblade bort. Utan även min plånbok, vilket jag upptäckte igår när jag skulle till Smedjebacken och handla med mamma. Den enda jag kom på namnet på var hon som dömde eftersom vi för länge sen gick lydnadskurs för henne med Micki när vi bodde i Virsbo. Så jag ringde till Eniro,  hmmmm jag som brukar muttra på maken om det när man kan göra det gratis på datorn. Men alla fall så hade jag ju sån panik så jag ringde till Eniro och fick hennes tel nr, hon hade för sig att det var nån som hade hittat nåt. Men det var ju ett headset dom pratade om då när jag fortfarande var där, men ingen plånbok. Dom hade ju tävlingar där både på tisdag och onsdag också, så dom skulle kolla paå onsdagen ifall de hittade nåt på parkeringen. Men jag har inte fått nåt telefonsamtal så jag antar att dom inte hittade den. 


Så jag fick först ringa och göra en polisanmälan på det, sen fick jag ringa till Transportstyrelsen för att få ett nytt körkort. Nu får jag ju köra när jag har en giltig legitimation, passet hade ju tack och lov inte gått ut än. Sen fick jag ringa och spärra några kort, och beställa nya men det var ju tack och lov inte så många. Ja, det var det.


Men så till tävlingen. När vi kommer dit på plats och får upp tält och ordning på grejer så säger min tävlingskompis "jag har tappat min plånbok" . Nej, tänkte jag, är det smittsamt. Tack och lov i hennes fall så hade nån hittat den vid bilen och lämnat in den.


Men så till själva loppen. Båda banornar var väldigt enkla, fast agilitybanan så trodde nog många att den var enklare än vad den var, för det var bara 12 hundar i largeklassen som tog sig runt utan disk, av ca 55-60 hundar  . Jag tänkte göra en start med Lizzie där hon stannar kvar vid start och jag går ett hinder ifrån. När jag kallade på henne så sprang hon mot hindret, och stannar bakom den    . Vad sjutton nu då, jag försökte få henne och hoppa, men då stod hon för nära och fick en vägran, redan innan vi kommit igång riktigt. Så jag gick tillbaka och startade med henne, och det gick ju bra, vi tog oss runt banan annars utan några fel förutom den där vägran i början och tidsfel. Det blev 10:e placering för oss med tid på ca 58 sek.


Hoppbanan var ännu enklare än agilitybanan, men där var det inte alls lika många som diskade sig vad jag kunde se. Glömde ju kolla det på resultatlistan och den har inte kommit ut på tävlingssidan än. Den gick vi också utan hinderfel och med 3.96 i tidsfel. Det är jag ganska nöjd med iom att det var en hoppbana, är där brukar det vara lite snävare med tiden. Placeringen blev 11 där. Så det var ju inte så illa idag.


Nästa helg tar vi nya tag. Men först skall vi iväg på lördag och jaga, nej förlåt jag menar valla får  . Sen funderar jag om jag skall åka på en drive in utställning med Clara. Det beror ju lite på hur hon ser ut efter besöket hos fåren. Men jag skall nog försöka borsta henne och trimma tassarna lite för säkerhets skull imorgon. Det är Svenska hundklubben som har utställningen i Fagersta.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards