Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 28 mars 2012

Inget särskilt!

Av Marru - 28 mars 2012 22:46

Har inte hänt så mycket här idag. Har varit in till Smébacken. Nästan halva dan gick åt till den trippen. Men vilken tur att det vart mycket kvar av gratängen jag gjorde igår, så det var bara och värma upp. Tror det vart ännu godare än igår. Undrar varför man gör så lite gratänger, dom är ju ganska behändiga och göra. Bara slänga in i ugnen och låta det stå där. Och gott blir det också.


Jag har i veckan planterat lite blommor ute, men har inte hunnit ta kort på dom tidigare.Tyckte det var häftig färg på dom där penséerna. Hundarna däremot är lika skitiga som förut. Det har ju inte varit riktigt väder och börja tvätta dom.  Få se om det blir bättre nästa vecka.


   


Sen planterade jag en änglatrumpet jag fick ett skott förra hösten. Den har stått i ett glas över vintern, kanske enda anledningen att den överlevde vintern  . Fast nåt som gjorde mig lite överraskad. Jag hittade daggmaskar i blomjorden. Jag har aldrig varit med om att det varit daggmaskar i blomjorden. Det här var en 10-liters påse som jag köpte på Bergslagsodlingarna. Jag slängde dom i backen, de fick väl leta ett nytt ställe och vara på. Inte vill jag ha daggmaskar i en blomkruka som står inomhus heller   .


Var förresten till AF idag. Jag har ju där träffat en psykolog, och vi har gjort tester på dittan och dattan på vad som skulle passa mig. Jag var ju ganska deppig innan jag träffade henne. Då hade jag gått med värken i fötterna ända sen förra sommaren. Det kändes lite nedslående och tänka på arbete när man samtidigt hade så ont i fötterna att man knappt kunde gå. Ännu värre blev det när jag började tänka på agilityn, skulle jag bli tvungen och sluta med det. Men så träffade jag på denna psykolog, med samma problem. Hon tipsade mig om att fixa Orudis gel och smörja fötterna, och jag gjorde det. Men jag tyckte inte det vart så mycket bättre. Men så gången innan så pratade hon om tejpning, hon hade varit till en sportaffär, och fått tips där. Men det tog ett par dagar innan jag bestämde mig för att prova. Så idag frågade hon hur det hade gått, och jag sa att det har gått jättebra. Som igår tex var jag ju på agilityträning, och kunde springa helt obehindrat. Då började hon och gapskratta och sa "tänk att du skall behöva träffa en psykolog på arbetsförmedlingen för att få hjälp med fötterna" . Ja, då vart jag ju också full i skratt, för av läkarna har jag ju inte fått nån hjälp. Så idag tipsade jag henne i min tur om sidan jag hittade på nätet, med dom där tofflorna som skulle vara bra vid hälsporre. Jag skall beställa dom så fort jag får pengar över. Vill ju inte gå omkring i gympaskor hela sommaren utan jag vill ju ha nåt som är lätt att stoppa foten i. Ja, såpass mycket får jag väl kanske offra mig att jag tar på mig gympaskor eller några andra ordentliga skor när jag går långpromenad med hundarna. Jag är ju egentligen en inga strumpor på sommaren person  .


Hade hoppats att det skulle bli bra väder imorgon. Tänkte tejpa fötterna och gå ut på en riktig långpromenad med hundarna. Ja, vi får väl se på morgonen hur det ser ut.

 
 
paula

paula

29 mars 2012 00:10

Hej, jag förstår att de kan vara olika bra dessa dojor, men nu var jag tvungen att hitta ett par som inte läckte vatten in , och dom var billiga. Har bara gått en gång, men sen till sommaren har jag mina fjolårsdojor som funkar bra.
Ganska kul historia med psykologen, hade hon inga andra tips angående jobbsök eller utbildning?
Jag har annars ingen större tilltro till psykologer, tror dom mest utbildar sig för att hjälpa sig själva...
Nu ska det bli kallare, våren lär komma av sig lite, men den hittar väl tebax
Kram

http://paulaz.se

 
Gunilla

Gunilla

29 mars 2012 00:34

Daggmaskar i blomjorden i blomsäckarna?
Det har inte jag heller varit med om.
så det verkar konstigt hur dom hamnat där.
Jag skulle säkert ha kastat säcken lååångt bort, skulle
blivit helt skräckslagen, usch för sådana *kryp*
Jag hade tänkt plantera här i dag, men vädret var inget vidare så det får bli en annan dag istället. Gråmulet och trisst väder.
Måste ju plantera, om växterna det ska komma upp längre fram.
Kram
/Gunilla

http://gunillaskatter.blogg.se

 
Bettan

Bettan

29 mars 2012 15:05

Underbart vackra penseer!!!
Ja nu får jag allt om jag vill eller ej skaffa blommor. Den ena efter den adra planterar sina fina växter å jag bara glor på mina tomma krukor =)... Skjuter det framför mig =)

Ha ha ha vilket gott skratt du bjuder på i detta med Af/Psykologen. Härligt att du för det första har fått hjälp med det som du behöver henne för. Men en bonus är att hin har lyckats hjälpa dig med dina fötter. Dom är ju faktisk de som bär oss var dag! Mår inte de bra, så mår ju inte resten heller bra.

Kram med önskan om en fin dag/kväll. Kramis Bettan

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Anna-Lena

29 mars 2012 19:52

Ett tips är att kolla upp om stötvågsbehandling!! Leta på internet och läs om det. Det är inte billigt, men helt suveränt bra och det tar bort eller lindrar problemen på bara några behandlingar. Och gå aldrig barfota, ha alltid ett par bra inneskor med djup hälkopp! Jag har haft så ont att jag inte kunnat gå någonting alls med mina hundar, men nu efter tejpning,inläggssulor och framförallt stötvågsbehandling så har jag knappt ont alls längre. Det känns helt underbart!!

Marru

29 mars 2012 22:42

Det verkar som om det inte finns såna behandlingar här i närheten. Inneskor har jag hela tiden. Men för tillfället känns det ganska bra.

 
Ingen bild

Anna-Lena

30 mars 2012 11:10

Synd, för det har hjälpt mig enormt, men skönt att det fungerar med tejpningen. Hoppas verkligen att det får bli helt bra i dina fötter innan agilitysäsongen=o)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards