Colliekompisarna

Alla inlägg under juli 2015

Av Marru - 2 juli 2015 21:32

Äntligen så körde vi igång våran agilityvecka. Lite väl varmt vart det kanske. Men trots det så har första dagen gått bra. Vi började med klass 1 idag, agility. Imorgon är det 3 hopplopp, klass 1. Sen i helgen så är det klass 3, och på måndag och tisdag är det dags för klass 2. 

 

Så med andra ord, så fick Jeri vara med och springa idag. Spännande och se vad som händer när vi är på hemmaplan och tävlar. Lite nosig vid starten. Men när jag ropade åt han, så kom han, med en rejäl fart. Allt gick strålande bra. Var lite orolig vid balansen, för han har börjat hoppa över kontaktfältet vid nerfarten. Men jag tänkte att jag kör på, och ser vad som händer. Jes, han tog den. Vi gick i mål nollade. Vilken känsla! Var tvungen in i sektretariatet och kolla tiden. Jaaaa, vi hade nollat oss. Vi hade 42.03 i tid, och refenstiden låg på 46. Det blev en 5:e plats, och vi fick våran första pinne   .  Vad härligt det var. Från att bara springa runt som han ville till det här. 

 

  

 

Snart dags för andra loppet. Banan var lika rolig som den första. Vad härligt det är som omväxling och springa på banor utan en massa krångel hela tiden. Att  bara springa och ha det kul. Andra loppet började också bra. Men så i en böj så hade jag lite för bråttom, och då sprang han vid sidan av hindret han skulle hålla, så där fick han en vägran. Den var ju helt onödig. Men han var med mig hela banan utan några som helst problem. Vi kom på 14:e plats i det loppet, med 5 hinderfel och ingen tidsfel. Idag så belönade jag bara med levergodis. Tänkte att det är alldeles för varmt och hålla på och härja med nån leksak. Men det verkade fungera det också. Han är ju annars väldigt kräsen, men levergodiset jag gör själv verkar han gilla. 

 

 

 

 


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards