Colliekompisarna

Alla inlägg den 27 januari 2012

Av Marru - 27 januari 2012 20:09

Äntligen fredag, och helg framför igen. Den här helgen är del två på instruktörsutbildningen. Så var det dom där hemläxorna ja. Den där avslappningsövningen är det inga problem med, tror jag. Hon behöver ju bara sätta sig, och jag hukar mig för att klappa henne så ramlar hon ju omkull   . Sen behöver jag bara smeka henne med långsamma rörelser på sidan, samtidigt som jag pratar lugnande med henne, och hon ligger fullt avslappnad med huvudet och alla fyra ben på marken. Jag har provat det några gånger i hallen i Norberg. Men sen är det en annan sak om det fungerar om det står en massa personer runt omkring och tittar på.


Den andra hemläxan var ju mer aktiv då. Jag bestämde ju mig till slut och försöka lära henne och plocka undan grejer, i det här fallet i en hink. Först började jag ju med att framkalla intresse för saken hon skulle städa bort. Sen när jag fick henne och hämta saken så började jag med att försöka få henne och lägga den i hinken. Då hjälpte jag till där. När hon kom med saken så ställde jag hinken under. När hon släppte och den hamnade i hinken så klickade jag. Några gånger så såg man att hon verkligen placerade saken i hinken. Att den inte bara råkade hamna där.


Så jag började med det idag, sen tänkte jag att jag går vidare. Att jag inte hjälper till utan hinken får stå kvar på golvet. När hon kommer tillbaka med saken mot hinken, så släpper hon den bredvid hinken, sen står hon och tittar på mig "vart är klicket, vart är godiset" . Jag väntar och ser ifall hon skall lyfta upp saken och lägga den i hinken. Det händer inget men jag ser ju att hon rör på sig, och såg att hon lyfte på ett ben. Men jag såg inte så noga. Men när jag böjer mig för att titta, då står hon med båda framtassarna i hinken  . Jag kunde ju inte göra nåt annat än börja gapskratta. Hon såg så rolig ut när hon stod där med framtassarna i hinken.  Men man kan inte hålla på för länge med det där. Så nu får det vara som det är. Det är ju sagt att momentet inte behöver vara färdigt. Så vi får väl ifall vi får visa upp oss imorgon, och ifall hon ställer sig med tassarna i hinken. Fortfarande är det ju så att det är inte säkert att hon gör nåt alls bara för att det är en massa främmande människor som står och tittar  på. Kommer ju ihåg hennes beteende från lydnadstävlingen förra helgen.

Annars så har jag städat idag, och gått med hundar. Ringde också till mamma på dagen och pratade med henne en stund. Hon har sluppit både bandage och pandaögon. Fast hon sa att hon hade ju glömt och titta efter hur hon såg ut runt ögonen, men att hon skulle nog säkert reagerat på det ifall hon varit svart. Hon sa också att sköterskan sagt nåt om att hon kanske kunde ha diabetes. Tydligen så är det en risk för det när man ätit cortison ett tag att man får diabetes. Men det är inget bekräftat än. Och dom hade sagt att hon troligen skulle flyttas till Falun på tisdag. Ja, vi får väl se vart hon hamnar, för det var nån, kommer inte ihåg om det var läkaren, som i måndags sa att hon skulle flyttas till Ludvika. Hoppas att det blir Ludvika. Det är ju trots allt en bit att åka till Falun. Hamnar hon i Falun så hoppas jag att det inte blir så länge.



Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards