Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 24 februari 2023

EFIT 24 februari

Av Marru - 24 februari 2023 23:15

Nu slår jag snart rekord här. Jag kom ihåg en EFIT-dag igen. Det tar sig, två i samma månad. Så vi börjar direkt på morgonen.

 

 

Kl 6.

 

Frukost innan man åker till jobbet. Jag vet att tapeten är gräslig. Vi bor ju i mitt gamla föräldrahem, och kökstapeten har mina föräldrar valt. Vi här hemma kommer nu inte överens om vad vi skall hitta på, om vi skall måla eller tapetsera i köket. Men vi vill alla fall ha enfärgat. Det är vi överens om.

 

  

Kl 7 .

 

Det är tyst och lugnt på gatan. Dags och åka till Borlänge.

 

  

Kl 8.

 

Första skolan. 

 

   

Kl 9.

 

Min lektion är slut. Alla skolbarn är inne på lektion, och gungorna är tomma.

 

  

Kl 10.

 

Då var vi på väg till skola nummer två.

 

  

Kl 11.

 

Då var den sista lektionen avklarad före sportlovet. Jag jobbar som ambulerande modersmålslärare i finska. Så det blir en del åkande under veckorna. 

 

  

Kl 12.

 

Det här är vad jag ser bak i min bil. Den längst till höger är championatrosett i rallylydnad som min äldsta hane fick förra hösten. De bredvid den är två certrosetter i mästarklass till samma hund. Sen har vi några agilityrosetter. Den fina mörkröda-svarta fick min äldsta när han vann klubbens vintercup som är på 6 deltävlingar.

 

  

Kl 13.

 

Farmors clivia börjar blomma igen.

 

  

Kl 14.

 

Fick med mig en stjärnlök från Lidl.

 

  

Kl 15.

 

Blev en ovanligt tidig pizza. Har aldrig hämtat hem pizza så här tidigt. Blev dessutom en ny pizzeria som vi inte provat tidigare. Dessutom så provade jag en helt ny pizza med salami, köttfärs, back och ägg. Den var god.

 

  

Kl 16.

 

Måste sätta mig vid jobbdatorn och göra lite skoluppgifer.

 

 

K 17.

 

Här har vi en som vill göra tjejerna sällskap. Det är ju löp i huset, så det passar sig inte riktigt. Speciellt när den ena är en sheltie, och den andra är lillasyster.

 

  

Kl 18.

 

Försöker spraya lite och hoppas att det blir lite lungnare. 

 

Kl 19.

 

Hon får ligga i fred en liten stund alla fall. 

 

  

Kl 20.

 

Fina tändsticksaskar som jag hittade bland gamla loppisgrejer här hemma.

 

  

Kl 21.

 

Tittar på talang och nu får det bli kväll.

 

 

 

 

 

 
 
Micke

Micke

26 februari 2023 07:39

Jobbig kökstapet vet jag fler har och inte behöver jag bestämma med nån annan heller men blir likafullt inget gjort åt det hela :)

Så du har nån timme här och var på olika skolor? Vilket rännande.. (säger han som kört servicebil över över stort område en bit norrut).

http://https://kludd.se

 
Anni

Anni

28 februari 2023 17:10

Suck, jag lyckades trycka på någon tangent så hela min kommentar försvann ...
Skrev att det var spännande att först se på alla bilder utan att veta vad det var jag såg för att sedan läsa texten! Just hundsprejen blev jag ju nyfiken på, inget jag sett förut. Maffigt med alla prisrosetterna i bilen!

http://vardagsnjutning.blogspot.se

Marru

6 mars 2023 22:01

Det finns även tabletter som man ger tiken vid löp. Den skall dämpa lukten. Fick några tabletter av en bekant en gång, men kommer inte ihåg om den hade nåt effekt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards