Colliekompisarna

Alla inlägg den 29 september 2013

Av Marru - 29 september 2013 23:58

Nu är det verkligen länge sen jag skrivit nåt sen sist. Men tiden och orken har inte riktigt räckt till. Det gör den väl inte nu heller. Borde rita rallylydnadsbanor till nästa helg. Men nu har jag alla fall en fortsättningsbana klar till på lördag. Då bör det vara relativt lätt och göra en nybörjarbana på samma botten. Vi var också på agilitytävling förra helgen Lizzie och jag, till Strängnäs. Det var lite blandad kompott. Men vi diskade alla fall bara ett lopp av fyra. Men farten var inte mycket att hurra för. 

 

Idag har jag varit med lilla busen på utställning. Det var en inofficiell i Lindesberg. Det vart lite cirkus på morgonen när jag var på väg dit. Kom på att jag hade nog inga pengar i plånboken. Orkade inte svänga in vid Lyviksberget för att ta ut, tänkte ta ut i Grängesberg istället. Men där var Minuten borttagen   . Sen tänkte jag att jag får väl åka in i Kopparberg, där har jag ju sett Minuten i centrum. Men på väg dit såg jag en skylt om marknad, då kom jag på att det är ju Kopparbergs marknad i helgen, så då var det ju ingen idé att åka in där, för det är avstängt överallt. Ok, jag får väl åka in till Lindesberg då tänkte jag. Den här gången var uställningen inte vid skolan som det varit tidigare när jag varit där. Jag hittade en automat i centrum, men den var ur funktion. Så jag gick till bilen, och när jag skall till och åka så ser jag en Bankomat runt samma hörn som minuten.

 

Själva utställningen var snabbt avklarad. Man hann knappt förstå att man var på en utställning förrän det hela var klart för våran del. Men Jeri fick alla fall HP, och blev BIR-valp. Det fanns 2 collievalpar till där. Ungefär i samma ålder som Jeri. Kritiken blev följande.

 

Härlig hanvalp med fin helhet. Mycket vackert huvud. Fina ögon, korrekt bett. Bra hals x överlinje. tunnt förbröst, bröstkorgen behöver utvecklas. Passande benstomme x vinklar. Fin päls. Rör sig trevligt.



 


En klubbkompis var också där med sin valp som också blev en BIR-valp. Försökte få ett foto på dom tillsammans. Men det var inte det allra lättaste. När den ena stod fint så hoppade den andra, och tvärtom.

 

 

 

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards