Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 17 maj 2014

Glömt!!!

Av Marru - 17 maj 2014 22:55

Man skulle kunna tro att jag glömt bort bloggen helt. Men nej, jag har helt enkelt inte haft tid. Känns som om det inte är jag som bestämmer över mitt liv längre. Men det kommer det att bli ändring på. 

 

1 maj så var Lizzie och jag på en inofficiell agilitytävling. Det var en minnestävling till förmånn för cancerfonden. Det var en trevlig liten tävling. Första gången Lizzie och jag fick prova på en tunnelklass. Den var kul, fast först trodde jag att jag aldrig kommer att komma ihåg banan. Det låg ju 7 tunnlar ute, och det var 20 passager. Så det var lite snurrande där mellan tunnlarna. Men det gick ganska bra. Vi tog oss runt i tunnelklassen, och agilityklassen. Hoppklassen diskade vi oss. Sen var det lugnt i ett par dagar. Lördagen så var vi till Åsby trädgård i Hallstahammar. Tänkte göra en trevlig utflykt, men det blev inte riktigt så. Det var nån familjedag på området och det var människor precis överallt. Hittade knappt en parkeringsplats. Vi hade ju mamma med oss så ville inte ställa bilen för långt bort. Vi fick visst med oss ett visst antal buskar och blommor hem. 

 

 På söndagen var jag till Fagersta BK och examinera en rallylydnadsdomare. Det gick bra, och vi har fått en ny trevlig domare. Vad jag tycker om Fagersta BK däremot skall jag inte skriva om här. Men kan ju skriva så pass mycket att jag ångrar inte en sekund att jag bytte till kennelklubben istället   . 

 

Fick fundera länge och väl för att komma på vad jag gjorde förra helgen   . Men så kom jag på att jag hade ju tagit ledigt från jobbet på fredagen. Vi hade ju hand om landslagsuttagningen i agility här i Smebacken. Det blev 3 intensiva dagar. Äntligen så hade vi en tävling nära oss. Jag hade först tänkt cykla till hallen. Men det gick ju inte. Fick ju koka pasta varje morgon och ha med mig. Det hade inte gått så bra med cykel. Men på lördag kväll så tog jag en längre kvällspromenad med hundarna, och gick förbi vid hallen för att se vad som händer där. Men där var det lugnt. 

 

Den här helgen så är Jeri och jag på spårkurs. Jeri är en av orsakerna till varför jag skall ta tillbaka mitt liv. Måste börja ägna mera tid åt han. Skall försöka få till korta hårda spår, alla fall en gång i veckan. Helst 2. Vi får väl se hur det går med den saken. Men nu har vi alla fall verktygen till det. Annars så har Jeri och jag börjat på agilitykurs. Jag ser många stora framsteg med han. Förut när jag kopplade loss han så började han rejsa runt och springa fram till alla hundar och börja busa. Men nu så följer han faktiskt med mig dit jag vill. I torsdags så hade han sån drag på hindrena att jag knappt han med han. Verkar lovande. Får hoppas att det håller i sig. 

 

Imorgon är det dags för spårkurs igen.

 

 

 
 
Ingen bild

Helen

18 maj 2014 07:45

Vad kul att läsa från er igen. Ser fram mot varje gång du uppdaterar.
Här har vi nog lagt agilityn på hyllan ett tag framöver. Hinner verkligen inte med det även om jag tror att Ceres skulle kunna bli mycket duktig.
Spårar gör vi däremot ibland. Och vår nya gren som är som klippt och skuren för lillkillen - rapport. Tyvärr hinner vi inte få till så många träningspass som jag skulle önska. Även lydnaden är det lite si och så med, men jag försöker ta mig i kragen så vi kan bli tävlingsklara snart.
Men du har ju säkert också blivit varse att hus och trädgård tar rätt mycket tid i anspråk, och då kan jag inte säga att vi har så mycket rabatter och så. Bara klippa gräset tar nästan en hel dag här. Åkgräsklippare står definitivt på önskelistan, men det gör så mycket annat också.
Ha det så gott så hoppas jag på fler uppdateringar inom kort ;)

 
Gunilla

Gunilla

24 maj 2014 20:15

Man kan nästan tro att jag oxå har glömt bort min blogg. Har ju inte skrivit ngt speciellt där på evigheters evigheteter, blir nog så när man har FB :)
Får försöka bättra mig med min blogg, men det är svårt på ngt sätt, när man har sina bloggvänner på FB, blir ju ngt sorts upprepning som man skriver på sin blogg/Fb om man skriver på båda ställena.

Kram
Gunilla

http://gunillaskatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Söndag 28 april 22:19

Oj, vad man har frysit på rallylydnadstävlingar. Ok, idag var det ju inte lika kallt som förra helgen. Däremot blött. Förra helgen var jag till Strängnäs BK och dömde en mästarklass. Jag trodde att jag hade gjort en riktigt klurig bana med två stycke...

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards