Colliekompisarna

Alla inlägg den 13 september 2008

Av Marru - 13 september 2008 13:32

Jobba natt och redan uppe :-o, är hon inte klok tänker ni säkert nu. Jo, men är man hundägare så får man stå ut med det mesta. Vi hade våran sjunde kursträff idag. Nu blev det dags för spår. Inte blev det den allra lättaste varianten heller, utan åkerspår. Tycker vanligt spår i skogen är lättare. Jag tog mig en liten sovmorgon så jag åkte inte dit förräns till 12, dom andra hade ju samlats redan vid 10.


Men alla fall, när vi kom dit så hade alla redan gjort spåren. Men det var 2 hundar kvar som inte gått sitt än. Så då gick jag ut på åkern och la mitt spår. Sen var det bara och vänta på att det lägger sig. Till slut så blev det våran tur. Vi skulle ju ha med oss 2 leksaker, men såklart hade jag glömt det men tack och lov så hade jag två knutar i bilen, den andra tycker hon jättemycket om visade det sig förra måndagen. Det trodde jag inte. Det är ju så att har man jobbat natt och bara sovit 4 timmar så blir inte 1+1=2 *S*.


Men så kom vi till början av spåret, man såg ju att hon märkte att jag hade varit där och gått. Jag satt på henne selen, som var lite för stor för den är köpt till Micki egentligen. Lizzie började gå lite framåt, men det kom timmerbilar och traktorer på vägen som var mycket intressantare. Så hon gick lite där i cirklar och tittade på allt roligt runt omkring. Så jag tog ett par steg framåt, då kom hon igång igen. Gick några meter, sen kom det nåt intressantare igen, så då skulle hon gå lite i cirklar. Hade lagt första leksaken några meter före vinkeln. Hade tom gömt den så bra så jag såg den inte förräns vi var förbi den. Men alla fall så verkade det som om hon fattade vad det gick ut på innan vi kom fram till leksaken som vi då knallade förbi. Kom fram till vinkeln och började fundera vart leksaken var, så då fick vi backa lite. Då såg hon att det låg nåt på backen. Lite bus med den och godis. Sen gick vi fram till vinkeln eftersom vi redan varit där en gång.


Sen väntade jag ett tag att hon letade upp spåret igen. Hon gick i cirklar en stund, och sen hittade hon den och gick faktiskt raka vägen till slutet där den roligare leksaken var. Så där blev det mycket bus med leksaken, och mera godis. Så det gick ju bra, hon förstod ju till slut att det fanns en doft av matte hon skulle följa.


Vi har ju lite åkrar här, så det blir nog kanske och prova en gång nu när jag blir långledig. Men nu skall här lagas mat, sen skall jag nog ta mig en tupplur på några timmar. Har ju 2 nätter kvar och hålla mig vaken på. Normalt så brukar jag sova till 14 efter natten, och inte sova nåt mer på kvällen. Känner mig så konstig när jag sovit på kvällen.


Tror jag skull börja lära in targeten på Lizzie idag. Fast nu är hon helt slut, hon ligger och sover.


Imorse när jag slutade så fick jag skrapa rutorna på bilen :-o. Det låg kring nollstrecket i Virsbo. Var lite varmare hemma. Och vad hade jag på fötterna, jo tofflor och inga strumpor *S*. Ja, det är väl lika bra och inse att hösten är på väg och få på sig dom där j-a strumporna. Men jag verkligen HATAR strumpor. När jag kommer hem så brukar jag ta av mig strumporna på en gång. Föredrar att gå barfota hemma, det har jag alltid gjort. Blir det kallt så drar jag på mig fårskinnstofflorna.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards