Colliekompisarna

Alla inlägg den 4 september 2014

Av Marru - 4 september 2014 23:54

Igår så åkte Jeri och jag tidigt till uppfödaren, för vi skulle hälsa på fåren igen. Åkte igenom det brandhärjade området, och det såg verkligen obehagligt ut. Jösses, hade man inte sett det med egna ögon så skulle man nog inte tro att det är sant. Men det såg helt otroligt ut. 

 

         

 

Men vi kom till uppfödaren till slut, och där sprang det en massa goa valpar på gården. Så söta så att man hade velat ta med sig alla hem. Vi satt och fikade en stund, sen åkte vi till fåren. Först fick Jeri gå i lilla hagen med dom. Men han var mest intresserad av att äta. Kan ju säga att det inte blev nåt pussande igår på den fronten alla fall   . Så vi provade en annan taktik, och då fick han upp intresset. Ibland såg det tom ut som han försökte fösa ihop flocken när det var nån som stack från den. Sen var uppfödaren in till fåren med sina lite äldre valpar för att de skulle få bekanta sig med fåren. Efter det så gick vi in igen, och gjorde några vändor där inne. Men han behöver inte hålla på så länge för att han skall bli trött. Så vi åkte hem. Maken ville ju till Borlänge på bilbingon. 

 

     

 

Vi åkte först till Burger King och åt. Sen åkte vi till bilbingon. Var in och köpte våra lappar, och när vi kommer ut så ser jag min spelkompis. Hon och hennes man var där förra gången också. Så hon sa att vi skulle ställa vår bil bredvid deras. Deras yngste dotter var med också, fast med egen bil. Tiden går fort. För 15 år sen var hon brudtärna på vårat bröllop, och var bara 8 år. 

 

Så med andra ord, så firar maken och jag vår 15-åriga bröllopsdag idag.  Tiden går fort, och mycket har hunnit hända under dom här åren. 

 

Ikväll så har jag varit och tränat med Lizzie och Jeri. Fast jag tycker att vår träning inte blir mycket till träning nuförtiden. Maken kom dit senare för han tänkte träna lite agility när agilitykursen tog slut. Men då började dom plocka bort hindrena för plan skulle klippas imorgon. Men vi tränade slalom med 3. Ja, Clara fick vara med på ett hörn. Clara fick prova på lite rallylydnad. Maken hade med sig Farina också, inte kan man lämna henne ensam hemma som aldrig varit ensam. Hon har ju förut haft Micki som sällskap. Så Farina fick prova på lite också. 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards