Colliekompisarna

Alla inlägg den 15 september 2012

Av Marru - 15 september 2012 22:00

sen nån gång i juli vi har varit hemma, Lizzie och jag.  Det märks att hösten är på väg, och tävlingssäsongen är på väg mot sitt slut. Fast denna gången blir det nog inte lika långt uppehåll som förra vintern. Tävlingskalendern ser mycket mer lovande ut nu. Beror kanske på att Lizzie har kommit upp i tvåan i både agilityklass och hoppklass.

 

Maken sa åt mig igår kväll att om jag inte har nåt att göra så kunde jag gå och städa i garaget   . Tror han verkligen att jag går här hemma och är sysslolös. Har tvättat fönster i vardagsrummen och köket, ute och inne. Bytt gardiner också.

 

Under tiden jag höll på kom jag på två saker med karlar. För det första, det dom bär iväg med kan dom inte bära tillbaka. Jag saknade ju min hushållsstege. Den var visst i garaget, och vad den gjorde där har jag ingen aning om, inte den heller som burit dit den. Sen kom jag på att alla idiotiska uppfinningar är gjorda av karlar. Som tex det här vardagsrumsfönstret vi har. Skall man tvätta emellan så måste man först vända på den upp och ner för att kunna öppna och komma åt. Problemet är bara att då ligger persiennerna där nere, och det går inte att komma åt att torka bakom där. Med resultatet att när man vänder på fönstret så rinner vattnet nerför rutan. Eller fönstret vi hade i Borlänge där dom lagt på en tredje ruta i efterhand. Bara det att rutan var så stor att de hade satt gångjärnen upptill. Så skulle man tvätta där så var en person tvungen och stå och hålla upp den tredje  rutan medan man själv stod emellan och tvättade. Och hur lätt var det och tvätta rutan som den andra höll upp. Men anledningen till dessa uppfinningar då. Enkelt, karlar gör dom för att vi kvinnor skall vara beroende av dom. Annars känner dom sig överflödiga.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards