Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 6 juli 2008

Ny utmaning

Av Marru - 6 juli 2008 12:05

Så har jag blivit utmanad av min grafikkompis Bodil. Man skall skriva 6 underliga/egendomliga saker om sig själv. Sen skall man utmana 3 andra bloggare, och de tre bloggare som jag sedan utmanar, skall göra samma sak, skriva sex underliga saker om sig själv i sina bloggar och samtidigt ange reglerna. Bloggaren väljer tre nya bloggare som de utmanar. Skriv en kommentar i de utvaldas bloggar att de har blivit utvalda och att de skall läsa din blogg för att få mer information.Då skall jag försöka komma på nåt om mig då.


1. Jag gnisslar tänder när jag sover på nätterna, och enligt maken så skrattar och ylar jag också ibland. Har faktiskt hänt en gång när jag var liten att jag stod och sov när vi var på semester.


2. Är mjölkberoende, ser jag att mjölken börjar ta slut så får jag nästan panik.


3. Är också lite tävlingsberoende, spelar ingen roll vad det är. Utställningar och agility går lika bra. Har jag fått en överstökad så börjar jag leta efter nästa.


4. Är nykterist. Har provat en gång och tycker det var mycket väsen för ingenting. Eller så är jag för snål för att dricka.


5. Rädd för ormar och alla sorters småkryp.


6. Tror gott om alla människor, blir sen besviken när det visar sig att dom inte var som jag trodde.


Då utmanar jag mina FL-vänner.

Eva, http://hemmahoslillamig.blogspot.com/

Helen, http://helanshala.blogspot.com/

Iskall öl, http://thiindra.blogg.se/index.html



 
 
Iskall Öl

Iskall Öl

6 juli 2008 12:21

Shit också! :-D Haha.. Blir svårt!

http://www.thiindra.blogg.se

 
Iskall öl

Iskall öl

6 juli 2008 12:32

Klart!

http://www.thiindra.blogg.se

 
Ingen bild

Iskall Öl (eller Sarah som jag ju heter;))

6 juli 2008 12:46

Haha! Klart det. I samma glas. Prova någon gång. SÅ HIMLA GOTT! Trodde först det skulle vara fyäckligt men icke.

 
Junitjej

Junitjej

6 juli 2008 13:16

Var med och rösta fram årets sommarlåt!
http://junitjejen.se/2008/july/sommarlat-2008.aspx

http://junitjejen.se

 
Helan

Helan

6 juli 2008 15:10

Heeij.. kul me utmaning..den tar jag till veckan då jag e ledig.. om det går bra.
Sitter på jobbet nu, kör mitt sista pass innan 1v ledigt.. kanske jag går in å jobbar nån natt i veckan istället för em-veckan då valparna kommer.. guu, vad vi längtar nu..spännande.

Trist å vara såå trött.. men iof, jag e trött me, men jag har bara sovit 3tim idag, ska ju sova ikväll. Igår var de 12 tims nattpass.. så de kändes då jag kom hem imorse.. usch.
Ha en underbar vecka..kram på dej å voffsarna.. Helén.

http://helanshala.blogspot.com

 
Angelica L

Angelica L

6 juli 2008 19:35

Har du haft en bra helg ??
Ha det bäst!

http://angelicalarss0n.blogg.se

 
Bodil

Bodil

8 juli 2008 10:48

Hej!
Håller med dig om att mjölk är jättegott, känner precis som du, jag måste ha kall mjölk hemma i kylskåpet. Finns inget godare än en nybakad, varm, hembakad bulle och ett glas kall mjölk.
Kram från Bodil

http://www.loggboken.info

 
Helan

Helan

8 juli 2008 21:50

heeij.. bra att de funkar, testade du även å kommentera på framsidan? Tror det kanha varit nåt där i såna fall. Men det är bara en som haft problem än så länge iaf, så jag hoppas de inte varit nåt allvarligt.

Hur har ni det annars då?
Nu längtar vi såå massor till småttingarna.
Har du haft valpkull nångång?
Finns det i såna fall råd å få, så är de välkommet, detta är ju första gången för oss.. spännande. Ha de bäst.. krama lurvtrollen..kram helén å gänget.

http://helanshala.blogspot.com

 
Eva

Eva

9 juli 2008 09:48

Hihi, har fixat utmaningen:-) Då är du lik min gubbe med mjölk.-) Ja är precis tvärtom och dricker aldrig mjölk:-)
Gullig duär som delade en award till mig..
kram

http://hemmahoslillamig.blogspot.com

 
Helan

Helan

9 juli 2008 13:49

heij.. jag menade alltså framsidan på bloggen, den sidan man skriver på.. tokigt av mej.. ibland ploppar bara tokigheterna upp..;-)
Men det är då ingen mer som haft problem, endel har skrivit på mailen me, så nu vet jag då att det inte är några problem..Hoppas de iaf inte håller i sig iaf för de som ev har de.

Joo, det är ju lite jobb me å ha valpar, de har jag ju förstått.. men det kan vara en fin erfarenhet me.. sen får vi se om vi tar en kull på Bianca me..men det som inte är bra me de är att hon inte har stamtavla, då räknas hon ju som blandras, fastän båda hennes föräldrar har stamtavla och efter kullens födsel gjorde även tiken en mh-test.. jättetokigt, jag vill ju ha stamtavla på henne, för hon e såå otroligt fin i alla linjer åså, å en väldans fin hund å jobba med.

Det är ju bra om din uppfödare skulle gå me på att ha henne under valpningen, de brukar väl röra sig om 10v, säger de som varit me..;-) Det är bara 3v kvar för Lowiz nu, jag tycker det känns länge, för hon e ganska så stor redan nu.. hoppas hon slipper ha de allt för tungt iaf.
Jag satt ut annons på blocket, vovve och gnetagalten igår, du kan ju kika om du vill.. under valpar väntas.. Piteå.

Ha de jättebra..kram på dej tjejen..krama dina gooa vänner, å tala om en fullspäckad helg ni verkat ha på Stora VärldsUtställningen, min kompis var me där med sin Labb.. han fick ett pris för Veteran World Vinner.. å Bir på fredan eller lördan.. så det gick bra för honom.
Nu har han väl 51st Bir.. det är ju jättekul för en kille på 8 år.

Hoppas allt är bra annars? Jag ska iväg å tvätta hos mamma, sen på Kupan å kika efter en hushållsvåg för valparna.. bäst å vara förberedd.. kram på dej å dina troll. helén å jäntorna.

http://helanshala.blogspot.com

 
Angelica L

Angelica L

9 juli 2008 18:48

Det får du göra :D
Du får med ha en bra vecka!
Kram

http://angelicalarss0n.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards