Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 2 augusti 2008

Äntligen hemma

Av Marru - 2 augusti 2008 12:56

Ja, eller det var vi redan igår. Men det blev så mycket på kvällen så jag hann inte skriva alls här igår. Men hur har slutet av våran resa varit.


Jo, på torsdagen var vi och träffade en stilig herre och hans familj. Ja, herren var ju förstås en collie och han heter Milton. Vi hade en väldigt trevlig stund där, och fick god mat. Bla hederlig finsk makaronlåda, den var mums.


Sen fick Micki och Farina ägna sig en stund åt sin favoritlek. Det har dom inte fått göra ofta efter att vi sålde huset. Men när vi till slut hittar nåt som vi vill ha så skall dom få göra det igen. Jaha, och vad kan det vara då???. Jo, våra badkrukor älskar att leka med vattenspridare. Dom blir som tokiga när vattnen börjar spruta. Inte ens Farina hade en tanke på att här blir man ju blöt, utan hon var blötast av alla när vi åkte hem *S*. Säger tack till Miltons matte och husse för bilderna. Här är en bild på våra badkrukor.



På fredag morgon vaknade jag tidigt igen. Mest pga sopbilen som stod utanför och skramla redan före sju på morgonen. Undrar om det är tillåtet??? Vi packade bilen, åt frukost. Behövde bara säga åt hundarna "skall vi åka hem" så blev det tävling om vem som hann först in i bilen. Solen gassade även denna dag.


Vi åkte in till Gränna för jag hade sagt åt maken att jag ville gå och "titta" på polkagrisar *S*. Blev ju såklart avslöjad på en gång. Hade fått tips om kanongoda kolor i en butik som heter Polkapojkarna. Jag hittade ju den. Stod en skylt utanför 7 polkagrisar och 7 strutar för 150. Det lät ju bra tyckte jag. Så jag tog en korg och började plocka, men upptäckte att det fanns flera storlekar. Så jag ställde mig vid dörren där dom höll på, tänkte jag skulle fråga nån vad det var för nåt för 150. Men det var ingen som verkade intresserad av att svara på några frågor. Jag gick och tittade en stund, men fortfarande ingen intresserad. Hörde en av killarna sa till den andra nåt om att gå till butiken. Men inte kom han. Så jag la tillbaka det jag plockat och gick. Hörde att en av killarna sa hejdå. Det kallar jag för service på hög nivå :-(. Det var ett par till som gick runt där och de gick också tomhänta därifrån.


 


Så vi fortsatte vår färd vidare mot Örebro. Har en grafikkompis som bor söder om Örebro. Så vi tänkte passa på att hälsa på henne. Kan ju säga att katterna i den byn fick sitt livs chock när vi kom dit *S*. Annars så hade vi en jättetrevlig stund, satt och pratade om det ena och det andra.


Efter att vi suttit där ett tag, så fortsatte vi vår resa hemåt. Hemma var det inte alls lika varmt som det var nere i Småland. Just idag så regnar det för fullt. En perfekt dag och tvätta kläder på *S*.


Måste börja förbereda mig för agilitytävlingen imorgon bitti. Första banvandring klockan 6.10 på morgonen och första starten går 6.30 Så det blir och kliva upp tidigt här imorgon. Så nu blir det en prövning för Micki, han som är så morgontrött.

 
 
katarina o Lexie

katarina o Lexie

2 augusti 2008 16:33

Hej på er. Ser att ni är hemma nu, vilken fin bilde på hundarna. Nu tycker dom säväl att det är skönt ute då det regnar? I Stockholm regnar det också. Ha det gott.
/Katarina o Lexie/

http://www.lexie.dinstudio.se

 
Anna

Anna

2 augusti 2008 22:15

Fint kort på bad/duschnymferna !!
Du menar alltså att ni passerat Vadstena nu utan att vinka .........bor ju där ju.....*fniss*

http://www.annas.dagbok.org

 
Bettan

Bettan

3 augusti 2008 01:12

Välkommen hem! Ni verkar ha haft det trevligt på er resa. Visst är det kul att komma hemifrån ett tag, borta bra men hemma bäst :-)
Ha det!
Kram

http://bettan.lojdstrom.se

 
Astrid

Astrid

3 augusti 2008 19:06

Jo vi brukar ställa ut ibland. Idag var det 19 mil enkel väg att åka se det var onödigt långt.
Men det var jättekul och det gick ju bra.
Jo på tal om badkrukor så hade vi en retrieverblanding som hela tiden skulle dricka ur slangen när jag vattnade blommorna.
Här är det det höstkyla som kommit.
Vi åt kräftor på fredagkväll och det var den finaste sommarkväll man kan önska sig.
Så kom åskan och drog med sig kyla. Burr

http://www.astridla.com

 
Eva

Eva

5 augusti 2008 09:47

Hihi, ser att du har tagit kort i Gränna:-)
Synd att du inte fick de goa kolorna..
Har du sett länken dit i min blogg?
Du kan ju skicka efter:-)
Kram

http://hemmahoslillamig.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Av Marru - Onsdag 24 jan 21:43

Idag har jag återigen varit till ortopeden i Falun. Men om jag skall börja från början. För ett år sedan var jag på utvecklingssamtal med rektorn, och då började vi prata om min skada. Hon frågade om jag varit till en fysioterapeut, att de vet ju mer...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards