Colliekompisarna

Alla inlägg den 19 juni 2008

Av Marru - 19 juni 2008 23:32

Ja, då är det dags och fira höstens ankomst igen *S*. Nu tänker ni väl att jag blivit tokig. Men efter midsommar så vänder det ju, börjar bli mörkare. Fort går det också. Så jag har inte riktigt förstått vitsen med att fira midsommar. Tycker första maj skulle vara mer värt och fira. Då har man ju hela härligheten framför sig.


Vi skall ju få en ny maskin på jobbet, därmed får vi också ett nytt fikarum. Den nya maskinen skall stå där den gamla stod. Vi skall få ett gemensamt med avdelningen bredvid oss. Idag så gjorde jag ren mikrona och bar in dom i det nya fikarummet. Så fick jag syn på adventsljusstakarna som låg där i högen av bråte. Så jag tog dom och smög in i det nya fikarummet och satt dom i fönstret på varsin sida *S*. Skulle varit roligt och se hur länge det dröjde innan dom andra på skiftet efter såg dom.


Idag har vi alla fall ställt upp björkar vid trappan. Först var maken inte intresserad när jag ringde och sa att jag ville ha björkar. Men sen kom våran granne och frågade om han kunde hjälpa och fixa björkar åt henne. Då sa jag, ja det kan han, jag vill ju också ha *S*. Så då blev det så att vi fixade björkar åt alla som bor i det här huset. Satt upp dom mot stolpen. Det ser så fint ut när alla har det likadant framför huset


Idag har jag också varit på hälsokontroll på jobbet. Frisk som en nötkärna förutom min tennisarmbåge. Alla blodvärden var kanonbra, blodfett hade jag nästan inte alls. Konditionen var mycket hög, likaså syreupptagningsförmågan. Det har jag alltid haft, även på den tiden jag körde buss så har det legat högt. Nästan på elitnivå ibland. Så lite mallig känner jag mig ju. När jag inte är på en agilitybana med Micki förstås *S*.


Har idag anmält Micki och mig till Borlänge på en agilitytävling i augusti. Vi skall prova hur det går för oss nu när Micki har blivit smalare. 4 kg har han gått ner i vikt sen vintern.


Imorgon skall vi åka till Malingsbo på deras midsommarfest. Skall bli spännande och se om våra colliebekanta från tidigare år är där i år också. Och om dom bara är 2, eller om de också haft familjetillökning under vinter

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards