Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 18 april 2009

Mycket idag!

Av Marru - 18 april 2009 20:37

Idag har jag rört på mig mycket och tagit en del kort. Tog ju den långa morgonpromenaden med systrarna blå imorse, det var ju så fint väder idag. Men det har blåst ganska kallt hela dagen. När jag blev ensam hemma med hundarna så tog jag först Micki och Farina och gick våran såkallade hälsospår med dom. Det är nästan inga som går den så då får dom ju springa lösa, dom tycker att den rundan är kanonkul. På vintrarna kan vi ju inte gå där eftersom det är skidspår. Passade på och ta lite bilder på vackra Söderbärke, bättre blir det mot sommaren.


Först en bild med kyrkan i bakgrunden.



Denna bild på byn som är på andra sidan bron.



Micki och Farina är nere vid vattenbrynet och kollar om det är kallt i vattnen.

 


Den här tavlan sitter i början på hälsospåret. Här kan man läsa hur man kan göra för att göra ett enkelt konditionstest.

 


Efter promenaden med Micki och Farina så tog jag systrarna på en lite kortare vända. Vilade upp lite efter den, så hoppade jag på cykeln och cyklade nästan 8 km. Gick bättre idag än igår, körde hela vändan på högsta växeln, det gick inte igår för det blåste ganska friskt mot halva vändan.


Efter det tog jag ut Lizzie och tränade lite med henne. Fick ju tips på lydnadskursen om att träna framför, så nu har jag tränat läggande under gång med henne framför. Innebär att jag har gått baklänges, Lizzie har gått framåt. Jag har fortsatt och gå bakåt och sagt ligg åt henne. Hon börjar fatta det. När vi har fått in den så kommer jag och vända på mig.


En nackdel med denna framförträning nu är, att när jag skall träna rallylydnadsmomentet där hon skall sitta framför mig, och tar ett steg bakåt, hon skall komma efter och sitta framför mig, jag tar 2 steg bakåt och hon skall följa efter mig och sitta. Sen till slut så tar jag 3 steg bakåt och hon följer efter och skall sitta sen. När jag skall ha en sittande framför mig första gången så lägger hon sig istället *S*. Då har hon fått för sig att när hon är framför mig skall hon ligga. Precis som om hon inte hörde nån skillnad på kommandot sitt och ligg.


 
 
Helén

Helén

18 april 2009 21:19

Heij.. såå häriga bilder du visar.. vackert.
Japp, Lizzie är hennes namn.. som din gooa tjej. Visst är de stiliga allihopa.. snygga föräldrar.. å vacker dotter..hihihi.. japp.. Lowiz är mattes älskling.. de är ju alltid nåt speciellt me alla våra 4 benta.. man finner ju alltid nåt hos dom som är speciellt.

Såklart ska jag hålla alla tummar å tår.. önskar er Gooood luck.. hör av dej sen hur de gått.. spännande. Ska göra på Lily sen då tiden är inne.. man måste ju, OM man vill ta kull sen..nog för att de inte är 100 alla gånger, men någesånär iaf.
Jaa, du vet ju hur vårt gick till.. mygel i gruppen me.. usch.

Nepp, nu ska jag skicka valpbilderna till köparna.. från träffen.. kram på dej å voffsarna.. kram Helén å gänget.

http://helanshala.blogspot.com

 
Astrid

Astrid

19 april 2009 15:50

Men jösses det var mycket på en gång det.
Håller rumpan för detta cyklande,man brukar ju få skitont i början av cykelsäsongen
Sitt å ligg så matte tjatar *s*lyssnar med halva örat ju

http://www.astridla.com

 
Jill

Jill

19 april 2009 17:44

Hur har det gått idag NYFIKEN!

http://hundarnaojill.wordpress.com

 
Ingen bild

Sussie & jyckar tre...

19 april 2009 17:58

Ingen mer agilityträning inomhus under veckorna nu. Eventuellt kan det bli ngn helg som det blir träning. Kolla på hemsidan information kommer snart... Ha det gott!!

 
Anki Enbom

Anki Enbom

19 april 2009 20:14

Visst är det tråkigt när saker får fötter.
Min kamera lyser med sin frånvaro.
Hoppas makens solglasögon kommit till rätta i alla fall.
Hoppas det går bra med träningen med Lizzy.
Tycker ni är så duktiga.
Kram

http://www.ankiskatter.blogg.se

 
Ingen bild

Spraka

19 april 2009 20:27

Så vackert det är där du bor! Du är duktig med kameran. Fina klara bilder.

Lycka till med träningen....

 
Missy

Missy

23 april 2009 13:29

Åhh så vackra bilder

http://me-my-precious.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Av Marru - Onsdag 24 jan 21:43

Idag har jag återigen varit till ortopeden i Falun. Men om jag skall börja från början. För ett år sedan var jag på utvecklingssamtal med rektorn, och då började vi prata om min skada. Hon frågade om jag varit till en fysioterapeut, att de vet ju mer...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards