Colliekompisarna

Alla inlägg den 7 februari 2009

Av Marru - 7 februari 2009 23:21

Har fått en lemonadeaward från Anki. Jättekul tycker jag. Säger tack så mycket.



Här är reglerna:


The Lemonade Award is given by a previos winner to 5 bloggers who have shown great attitudes and/or gratitude this week. It's a great way to show these people that you appriciate them. All you have to do is:
1. Put the logo on your blog or post.
2. Nominate at least 5 blogs and be sure to link your nominees within your post.
3. Let them know that they have received this award by commenting on their blog.
4. Share the Love and link to this post and the person from whom you received your award.


Dom 5 som jag skickar den vidare till är:


Missy

Mailis

Renathe

Viktoria

Gunilla


Ni andra får också ta denna award, men dom här 5 har fått den av en speciell anledning. Missy för att hon har så roliga idéer ibland. Mailis som har tagit mod i sig och startat en blogg. Renathe som visar så söta valpbilder åt oss varje dag. Viktoria för mera söta valpbilder. Gunilla för att hon inte har fått nån av mig förut.

Av Marru - 7 februari 2009 18:27

Har blivit utmanad av Missy den här gången. Hon är verkligen nyfiken för hon vill vara och rota i min handväska *S*. Jag hade ju visserligen kunnat fuska och säga att jag inte äger nån handsväska, fast det skulle hon kanske inte gå på. Tyvärr så har jag bara en väska, så jag kunde inte heller välja den som det var minst i. Så är kommer den bittra sanningen om vad jag släpar i min handväska *S*.



Väskan ser ni överst, den kommer från Oriflame (reklam ;-) ). Så börjar vi från vänster till höger. Ett litet block där jag skriver upp tiderna för passen på Swebus, så jag vet när jag börjar och slutar. Sen en tidtabell, förarhandboken, den röda som ligger under rundstickorna :-o. Sen har vi en packe med näsdukar, och en liten fickalmanacka. Ovanför dom så ligger det bajspåsar, läppcerat och ett kort så jag kommer in genom porten på stålrör. Kanske skulle lämna in den nästa gång jag åker till Virsbo. Bredvid dom så ligger det en Libresse, synålar och sytråd. En tub handkräm från Oriflame (mera reklarm :-) ). Under dom har vi bla min plånbok som har blivit vattenskadat, vet inte varför jag fick den sidan överst för. Till vänster om den mitt vv-kort, minneslapp med startnummer på förra agilitytävlingen och ett par påsar tuggummi. Under dessa ligger en trave med pennor, bla en från WDS, och en hoppfällbar hårborste med spegel från Oriflame (REKLAM :-) ).


Fast nu nästa vecka kommer en del av sakerna försvinna från min väska för jag fick ju en svart fin väska från Swebus, så tidtabellen, blocket och förarhandboken får flytta över till den.


Här är reglerna för utmaningen:

-ta fram din handväska och töm innehållet på borden

-ta en bild på innehållet tillsammans med väskan ( ej hela väskan behöver synas )

-lägg upp den på bloggen skriv gärna en lite om innehållet

-länka vidare till minst 4 personer och till personen du fick utmaningen av


Jaha, vilka skall jag utmana då ?????? Det får nog bli


Anki

Helén

Eva

Cina


Jag skulle nog tro att dessa personer har en handväska med massor av prylar i *S*.



Av Marru - 7 februari 2009 14:55

Igår kväll blev jag så sugen på att pixla när jag såg ett tema från Målarboden. Tycker det är jättekul att pixla, men det är sällan man tar sig tid för det, men det gjorde jag igår. För er som inte vet vad pixla är. En bild består ju av ett visst antal pixlar, eller punkter. Ju mindre pixlarna är desto bättre blir bilden. När jag man pixlar i paintshop, så väljer man ett verktyg som heter paint brush. Sätter den på storlek 1, och sen väljer man färg. Jag gjorde ett barn som kramar om en kanin. På den här bilden har jag pixlat konturerna, sen har jag fyllt i med färg efteråt.



Det är ganska jobbigt för ögonen ibland när man skall räkna ut hur många pixlar det är hela tiden. Jag brukar förstora min bild jag pixlar på i paintshop med 800 %, då är det lätt och hålla räkningen på den alla fall.


Nu skall jag ta mig an utmaningen jag fick av Missy. Ojojojoj, säger jag bara. Få se nu vilka jag skall utsätta för den utmaningen *S*.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards