Colliekompisarna

Alla inlägg den 11 februari 2009

Av Marru - 11 februari 2009 19:12

Jaha, då var den här långa dagen slut, nu har jag bara 2 kvar den här veckan. Nu har jag fått alla grejer jag behöver för att klara mig själv ute i vida världen *S*. Jösses vad vi har skrattat idag över att jag har varit på linjekännedom. När jag kom till garaget imorse så sa jag åt dom är inne, "skratta inte nu men jag är på linjekännedom på linje 55", och alla började gapflabba *S*. Jaja, det spelar väl ingen roll, fick ju betalt alla fall.


Sen såg jag en kille som körde redan på GDG:s tid, han pratade jag mycket på den tiden. Han åkte in på gaten bredvid mig, och han hälsade som vanligt som busschaufförer gör sinsemmellan. Sen såg man hur han tappade hakan när han kände igen mig. Senare på eftermiddagen såg jag en kvinnlig chaufför som jag pratade mycket med också. Samma sak där, hon hälsade som vanligt, och tappade hakan sen när hon kände igen mig. Det var faktiskt väldigt kul.


Ja, imorgon blir det äntligen dags och åka ensam. Skall bli så skönt. Men det blir långa dagar ifrån hundarna :-(. Han som jag åkte med idag trodde att det skulle bli mycket körning för mig i Söderbärke, och det är ju inte helt fel. Har inget emot dom delade passen heller, för då hinner jag ta hundarna på en morgonpromenad, och kommer ändå inte hem mycket senare än på ett pass som inte är delat. Ja, det kanske inte är så tokigt trots allt att köra buss, om det inte vore för vintrarna som blir bara sämre. Men dom passen som körs från Söderbärke är alla såna man kan ta det lungt på.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards