Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 22 juli 2012

Tiden går fort!

Av Marru - 22 juli 2012 23:41

Tänk att det redan har gått ett år efter den hemska händelsen i Norge. Känns som om det inte var alltför länge sen. Det kanske beror på att det inte var så länge sen dom visade från rättegången på tv. Jag förstår inte hur en människa kan inbilla sig ha rättigheter att ta livet av en massa människor. Ja, inte fast det  bara hade varit en, så har man ju ingen rätt och ta livet av en person. Ja, det var nåt hemskt. Det är bara och hoppas att det inte dyker upp en till idiot. Fast idioter finn det ju gott om av alla det slag.


From nästa år skall jag sluta och lita blint på alla människor jag möter. Jag har ju den egenskapen att jag alltid tror det bästa om en person när jag möter den. Istället för att som nu lita fullt ut på en person kommer dom hädanefter få visa att dom förtjänar mitt förtroende. Jag har alldeles för många gånger trott bra om en person, medans maken har redan från början sagt att den där personen är inte att lita på. Och återigen så har han ju visat sig ha rätt då. Det var inte första gången. Fast den här gången var ju inte maken ensam om att säga det, utan det var flera som sa att den personen inte var nån att lita på. Fast å andra sidan, när det gäller hans egna bekanta så är han mer blåögd på den fronten. Han har blivit rejält blåst av en del personer som jag i sin tur har sagt att det där var inte mycket och hänga i julgran. Så då är vi väl kvitt på den fronten. Och båda två har vi förhoppningsvis lagt dessa personer bakom oss.


Men till nåt mycket roligare, vädret tex. Vi är inne i kärringveckan nu, och vädret skulle väl egentligen vara det sämsta tänkbara. Det är länge sen vi har haft så här bra väder som vi har nu. Inte en droppe regn på flera dagar nu. Eller så måste jag helt enkelt komma ihåg fel.


Eftersom det vart så fint väder så blev det en extra agilityträning idag. Jag har kommit på ett knep på hur jag får bra fart i slalomet med Lizzie. Men det gäller ju hålla den där farten på tävling också, och där är det värre. Men alla fall på träningen så står jag en bra bit ifrån slalomet. Lattjar med henne och klappar på fickan där jag har godisburken och säger "vad har mamma här, vad har jag i fickan"  . Till slut så fick hon ju så bråttom att springa in i slalomet att det nästan vart startgropar efter henne   . Clara ville som vanligt inte göra nånting alls.


Sen tränade jag lydnad med Lizzie. Tog det vanliga, linförighet, läggande, inkallning och ställande. Allt gick kanonbra idag. Igår när jag tränade hemma så spelade det ingen roll vad jag sa åt henne så la hon sig varje gång. Men idag gick det bra.

 
 
Bettan

Bettan

23 juli 2012 00:19

Ja denna psykopaten ska då bara ha det för djävligt. Men tyvärr behandlas han med respekt. För annars ska han la ha betalt för att han suttit inne.

Du är lika blind som jag. Litar så satans mkt på andra. Men efter den sista smällen jag fick av en. Så är jag helt klart mera reserverad. Men det är som du skriver här, gubbarna ser dem som inte är bra för oss. Å vi ser deras, men de vill de ju inte se =).

Härligt att du hittat ett bra sätt att träna på i alla fall. Kanske kan du trotts allt få upp farten =). Om du tränar bort frasen så måste du ju kunna träna in klappen på fickan. Så får de belöningen när de är ute =)...

Blev inget hojåkande idag =( Gubben fick ont i knoppen av sketa vädret. Å jag likaså. Så vi har bara slappat idag. Gött det med =)
kram på dig vännen

http://walkonfire.bloggplatsen.se

 
Bettan/Lövstugan

Bettan/Lövstugan

23 juli 2012 22:28

Det i Norge är fruktansvärt och det kommer jag aldrig att kunna förstå. Liksom det som har hänt och händer nu i andra länder att man kan skjuta ner oskyldiga människor. Så känslokallt och hemskt.

Lycka till med träningen och ha nu en skön natt!
Kram, kram

http://bettan.lojdstrom.se

 
Gunilla

Gunilla

24 juli 2012 00:59

Håller fullständigt med övriga
det som hände i Norge förra året, är helt åt Helsike :(
Sjuka dj......l :( Hur kan man bara TRO att det är ok att skjuta oskyldiga människor på det sätt han gjorde, helt ofattbart.

Har oxå blint trott på andra fullt ut, men nu har jag insett att det kan man inte göra. Får lita på sig själv istället.

*fint väder* vad är det för ett ord :) *skojar med dig.
Här har det blåst storm nästan som orkan, blåser fortfarande i skrivandets stund :( Regnat har det oxå gjort omvart annat.
När jag gick upp tidigare på dagen, så hade min hammock blåst omkull, så inte är det fint väder här inte, snarare som HÖST!
Blir nog ingen riktig sommar detta år?
Återstår att se

Kram/Gunilla

http://gunillaskatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards