Colliekompisarna

Alla inlägg den 29 januari 2013

Av Marru - 29 januari 2013 21:39

Visst känns det bättre idag, sen vet jag inte om det beror på äppelcidervinägret eller att det börjar närma sig 2 veckor sen det började. Dom säger ju att är man förkyld så tar det bara 2 veckor med medicin och bli frisk, men hela fjorton dagar utan medicin. Fundera på det ni   . I skolan så fortsatte jag på min bonde, och nu är den klar. Eller det blev tom 2 st. För den första skulle man köra blockvis, och den andra skulle man köra med automatik. Nu klickade till här. Vi hade ju en maskin på stålrör som kördes blockvis, och nu vet jag vad ett block är. Varenda rörelse i en maskin styrs ju av ett block, men jag kopplade ju inte det till Reikan förrän just nu. För jag kommer ihåg att man körde den blockvis ibland. Då gjorde den en rörelse för varje knapprörelse, vilket motsvarar ett block i programmet. Blev idag påmind om ytterligare anledning till varför jag inte vill gå svetsutbildningen. Såg en av killarna från svetsutbildningen, och han var ganska röd i ansiktet   . Kommer ju ihåg hur det gick för mig under min korta session på valsverket. Jag var på samma avdelning som mamma jobbade på en gång i tiden. Där fick jag stå och punktsvetsa en hel del, och det slutade med att jag blev bränd på halsen. Så jag fick skaffa mig en scarf för att skydda halsen. 

 

Nu har det varit plusgrader i ett par dagar, och det märks ute. Asfalten börjar komma fram, och tanten i huset bredvid. Hon har visst igår anmält en av dom som bor i samma hus till polisen för att han skottar snön framför sig. Hon har visst tom tagit hit Ludvika tidning pga det   . Hon återigen också anmält maken till polisen. Han är ju på jakt efter sin drömbil   . Så en bil i från i somras blev till en annan under hösten, som blev till en tredje för nån vecka sen. Så nu lär hon visst anmält maken till polisen för att han håller på med stulna bilar   . Är det inte det ena så är det det andra. Man sitter med spänning och väntar på vad hennes nästa drag skall bli. 

 

Upptäckte att jag får nog vara uppe lite väl länge på torsdag kväll. Jag måste ju stänga ner anmälan till rallylydnadstävlingen vi skall ha i mars. Det kommer bli den första tävlingen som jag dömer om jag hinner få papprena klart till dess. Jag postade dom idag, men vet inte hur länge det dröjer innan det blir klart. Igår när jag tittade så var det 18 och 12 anmälda. Nu är det 25 och 23 anmälda. Nu börjar rallylydnadstävlingarna på klubben gå med vinst. Nu behöver vi inte ta in några funktionärer alls utifrån. Utom om vi skall nån större tävling nån gång, så vi måste ta in fler domare. Det är ju ganska mycket utgifter som på dom här inkomsterna. SBK skall ha sin del, SKK skall ha sin del. Ser riktigt fram emot att få dömma den här första tävlingen. Äntligen får man stå på egna ben på en officiell tävling. 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards