Colliekompisarna

Alla inlägg den 4 mars 2013

Av Marru - 4 mars 2013 21:33

Då är ungarnas sportlov över. En annan går ju också i skolan, men inte fick jag nåt sportlov inte   . Jaja, det är smällar man får ta. Jag är nu inne på nionde dagen utan sovmorgon, och har elva kvar. Börjar känna mig lite trött så det blir nog och lägga sig lite tidigare på kvällarna. Lägger mig ju ganska tidigt redan som det är, men kanske en halv timme tidigare. Nästa helg är det ju agilityhelg. 

 

I skolan idag så fortsatte jag och svarva inne i rörstumparna. Blev klar med dom idag. Jag var lite orolig där ett tag att jag skulle åka på och svarva dom mindre också eftersom han som började med dom är på praktik i 5 veckor nu. Men tack och lov så fick nån annan det. Det började kännas lite enformigt, och jag ville börja med nåt annat. Så jag fick börja med teori igen på eftermiddagen. Trianglarna, återigen. Men jag skippade det jag inte kunde på kunskapstestet och gick på provet direkt. Jag har alla fall fixat dom 4 första frågorna där alla fall. Tror jag. Men det är alla fall ett test där man vet om man gjort rätt eller fel. Dom där kunskapstesten finns det ju ingen facit. Förstår inte varför man gör tester, men inte gör nåt facit till dom. Så nu är det en lärare som försöker räkna ut dom där uppgifterna för att sen kunna hjälpa mig. Skall bli spännande och se vad jag får göra på förmiddagen imorgon. Jag vill ju gärna fortsätta med skruvstycket. Det är ju några delar till den som skall svarvas. Så hoppas att jag får börja med dom. 

 

Ikväll så tränade jag med Lizzie igen. Lite fritt följ, fjärren och sen lite rallylydnadsmoment. Jag måste ta mig tid att träna lite med henne då och då när jag kommit hem från skolan. Hon behöver det mer än Clara. Man ser att hon ser lite grinig ut när hon inte får göra nånting, och hon blir så nöjd med så lite.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2013 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards