Colliekompisarna

Alla inlägg den 4 april 2015

Av Marru - 4 april 2015 23:44

Det har varit en lugn påskafton. Gick första långpromenaden på ett par veckor. Det ser så vackert ut överallt när det är strålande sol och blå himmel ute. Fast den här byn är ganska fin oavsett väder. Jag brukar säga att lika svårt det är att hitta nåt vackert i Ludvika, lika svårt är det att hitta nåt fult i Smebacken   . Det skulle möjligen vara torget, och när man går gångvägen runt kyrkogården mot hamnen  när man ser valsverket på andra sidan sjön. Hitta nåt vackert i Ludvika då nära centrum. Hmmmm.... det skulle vara möjligen när man gått över den nya gångbron ner till Väsman. Möjligen borta vid Hammarbacken och Skuthamn också då. Men där tar det nog slut.

 

   

 

Gick runt Herosvallen också, och tänkte tillbaka på dom 2 somrarna som vi hade en stor agilitytävling där. Första gången den gick av stapeln så var vi med i Ludvika BK, och vi hade hand om en bana på en fotbollsplan. Stackars Micki fick inte tävla fast han var anmäld, för jag hade inte tid och kolla när vi skulle vara inne på banan. Så vi missade våra starter. Banan vi var på var ju bara för smallhundar. Andra gången det var dags för Bergslagsveckan så hade Fagersta KK den ensam, och då var vi med där. Men den här gången var det Lizzie som fick tävla. Det var många från Norge som var och tävlade, och de campade på udden. De hade ett stort partytält och jag tror dom hade det ganska bra där.

 

         

 

Sen har vi våran fina varmvattenbassäng. Den skall visst förlänga badsäsongen med ett par månader. Hmmmm....undrar det jag. Men en himla massa pengar kostar det alla fall.

 

 

 

Så har vi vår vackra kyrka. Kommer ihåg när vi på skolavslutningen på lågstadiet fick gå Kyrkogatan till kyrkan. Två och två, hand i hand gick vi. 

 

     

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards