Colliekompisarna

Alla inlägg den 3 april 2016

Av Marru - 3 april 2016 20:09

Igår så hade vi sista tävlingen i Vintercupen. Lite tråkigt och roligt på samma gång. Tycker Vintercupen är en rolig tävling. Men när den är slut så betyder det ju att nu är det vår. Nu har vi ett par inomhustävlingar kvar, sen är det utomhus som gäller. Ser verkligen fram emot första tävlingen utomhus. Skall bli spännande och se hur Jeri reagerar på att få komma ut igen. 

 

Men sista tävlingen gick ganska bra för oss. Jag hade bestämt direkt på morgonen, att jag testar Jeri lite. Gjorde några blindbyten, och bakombyten för att se om han fixar det. Blindbyten fixar han, fast jag har lite problem att hinna undan. Bakombyten fixar han i början av dagen, men senare är han nog lite trött och har inte fullt så mycket drag framåt. Första loppet gjorde jag ett bakombyte med han och det gick kanonbra. I sista och tredje loppet gjorde jag också ett bakombyte, och det gick inte lika bra. Fick en vägran framför hoppet. Han tog hela slalomet i alla 3 loppen. Han följde med bra, utan att göra några extra svängar, eller springa runt förbi hoppet. 

 

Dom 2 första loppen nollade vi, med lite tidsfel. Tredje loppet fick vi då en vägran på. Hans placeringar blev 6, 7 och 10. Så Jeri fick poäng i alla 3 loppen och om jag har räknat rätt så fick han 25 poäng. Förra året så fick han 3. Då var det mest bara bus. Första tävlingen så tog han ett hinder i första loppet tex. Även om man inte får så mycket poäng, så är det alltid roligt att få nån. 

 

Jag sprang själv med Lizzie igår. Hon gick ganska skapligt också igår. Dom 2 första loppen nollade hon med tidsfel, och sista loppet diskade vi oss för att jag svängade lite ut från slalom. Då gick hon ur. Hennes placeringar blev 7, 9 och disk. Hon fick också lite poäng, och jag tror hon slutade på 30 poäng. Det var nog mer än vad hon hade förra året. 

 

Nu ser vi fram emot nästa tävling. Jeri har en inomhustävling kvar, och Lizzie har 2. 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards