Colliekompisarna

Alla inlägg den 17 juni 2009

Av Marru - 17 juni 2009 19:29

Det är nog så att sommaren kommer inte iår om inte Popeda får sjunga in den. Så här kommer dom igen med låten som är en av mina favoriter. Så nu kan sommaren komma *S*.

Av Marru - 17 juni 2009 19:08

Trots att det var kanonfint ute så bestämde jag att idag skulle vara den stora städardagen. Så här har det städats hela morgonen. När jag höll på med det så ringde telefonen. Det var min tandläkare som undrade om jag kunde komma idag istället för de hade fått ett återbud. Ja, det går väl bra, skulle egentligen inte gå förräns om ett par veckor. Men hade råkat slänga bort lappen med tiden när jag städade ur plånboken förra gången, så jag hade behövt ringa dom alla fall för att kolla vilken tid det var. Nu är ju min ordinarie tandläkare mammaledig, så jag hade en annan idag. Så råkade jag få en som hatar visdomständer :-o, jag däremot älskar mina visdomständer *S*. Nej, så är det väl inte riktigt, men tanken att dra bort dom tar emot. Tanken att man försöker dra nåt som sitter fast ordenligt. Inte blir det bättre av bedövningssprutan som jag hatar, hatar alla sprutor. Sen att tänderna ligger så långt bak, är ju ganska känslig i svalget. Får kväljningar för minsta lilla. Sen tanken på att det skall rinna ner en massa blod i halsen.


Så nu får ni som läser här försöka peppa mig och tala om att så farligt är det inte *S*. Sen är det en annan sak om jag tror på er. Jag hade ju tyvärr ett beredskapsarbete hos folktandvården i Smedjebacken i början på 80-talet efter gymnasiet. Där fick man se både det ena och andra, och höra. Men det vore läge och fixa dom där tänderna nu eftersom jag tack vare förra årets trasiga lagningar har betalat så mycket att jag bara behöver betala halva avgiften nu, plus att jag får 70 % tillbaka från facket. Vilken höst det var förra hösten, lagningarna ramlade av på löpande band :-o.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards