Colliekompisarna

Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Marru - 18 juni 2009 23:55

Önskar alla som besöker mig en riktigt glad midsommar, och vi kan väl hoppas att regnet håller sig borta fast vi vet att dom har lovat regn.


Av Marru - 18 juni 2009 23:41

Ja, den här gången så håller ju väderleksrapporten vad den lovar. Här regnar det för fullt, och har så gjort nästan hela dagen. Vi var till Borlänge idag och gjorde slut på mina stämplingspengar, tur att man får lön från Swebus nästa vecka :-D. Köpte ett par mjuka träskor, eller vad dom kallas dom med gummisula, inga foppatofflor här inte. Sen var vi till ÖB och köpte en presenning. Upptäckte på utställningen i Avesta att det kanske kunde vara bra och ha en sån inne i tältet på marken. Det blev ju alldeles lerig när man trampade runt i tältet. Sen var vi till Blomsterlandet. Säger bara hohojajaaa. Dit skulle man inte ha gått. Men jag tänkte ju att dom kanske hade satt ner priset på änglatrumpeterna nu när midsommaren är här. Men nej, det hade dom inte. Dom kostade 179 kr fortfarande. Men jag köpte en alla fall, vill ju så gärna ha en. Tycker dom är kanonfina. Det gäller bara och se till att hundarna inte kommer åt dom. Men nu står den på framsidan. Sen såg maken en sån där säck med hängpetunior. Den ville ju han absolut ha och hänga på väggen. Det är bara och hälla vatten i röret som är i säcken. Hoppas den håller sig sådär fin hela sommaren.



Tog en ny bild på hängblomman som jag köpte förra gången vi var till Blomsterlandet. Det har blivit lite fler blommor på den sen förra gången. Upptäckte vilken praktisk kamera jag har. Det är ju bara och öppna luckan med den lilla skärmen och vika den. Sen kan jag stå nere på golvet och ta en bild uppifrån, men jag ser på skärmen vad jag knäpper på för nåt. Blomman är alla fall en aster av nåt slag. Mer vet jag inte om den.



Senare på kvällen skulle Lizzie och jag till kennelklubben och träna agility, fast det regnade. De skall ju ha träning för dom som gått kurs under vinter på torsdagar. Men kan ju säga att det var ganska öde där. Så vi var väl där en halvtimme. Det fanns en färdig kort bana där som slutade med gungan. Det var ju perfekt. Den började med balansen. Det var inga problem, inte ens med gungan. Hon hoppade genom däcket och rakt på gungan. A-hindet stod lite vid sidan om så den gick vi också över några gånger. Har ju sett ibland på träningar att hon är lite trög att gå på dessa tre hinder i början, men när man väl fått över henne så går det bra. Men idag så tvekade hon inte ens, fast det regnade.


Sen åkte vi hem, och jag satt i bilen och spanade efter vägkanten på blommorna. Måste ju ha en midsommarbukett. Men hittade inte blommor mellan Söderbärke och Vad. Så då fick jag åka mot Tolvsbo istället. Där hittade jag prästkragar, ängsklockor och lupiner. Så här är min midsommarbukett. Ställde den på makens rökstol för fotografering, annars står den på trappan.





Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards