Colliekompisarna

Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Marru - 8 juni 2009 19:26

Glömde ju bort att jag tog ett par bilder på akvariet idag. Jag måste bara visa den fina växten vi har inne i akvariet. Tycker den är så fin med dom röda fläckarna på bladen.


 


Sen en bild på ynglena som har fått flytta in i det stora akvariet. Det är en hel del. Fast dom är lite svåra att fånga på bild för de är så rörliga. Men man ser alla fall att de är en hel del. Det är även en hel del på gång i det andra akvariet.


 


Alla dom små fiskarna som simmar omkring där är våran egen uppfödning *S*.

Av Marru - 8 juni 2009 17:57

Imorse tog jag med mig kameran på morgonpromenaden. Jag tänkte att jag skall försöka hitta nåt att ta kort på. Anstränger man sig lite så hittar man alltid nåt till slut. Men inte är det lätt. Hade velat ta bilder på fjärilar, men vad lite fjärilar man ser nu. Det måste bero på det kalla vädret. Så det fick till mesta delen bli blommor.


Har öppnat ett konto på Pixbox, men jag har inte riktigt kommit underfund med funktionerna. Men jag visar alltid en liten bild här då och då. Men där kan man ladda upp fler.


Det här måste vara nån sorts blåklint. Fast jag tycker den ser lite klen ut jämfört med dom andra jag har sett.


Den här har jag kommit fram till med hjälp från mina grafikvänner att den heter humleblomster. Kallad även för mormors nattmössa, eller på vissa ställen för mormors glasögon.

 


Ja, det var allt från mig idag. Börjar känna mig lite smått stressad, skall ju jobba imorgon. Men skall till Borlänge imorgon, så då får jag äta den smaskiga salladen igen. Det blir nog sallad därifrån resten av veckan. Vad jag sett när jag tittat på resten av körningarna för den här veckan så kör jag nån tur till Borlänge varje dag.  



Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards