Colliekompisarna

Alla inlägg den 23 maj 2010

Av Marru - 23 maj 2010 23:49

Idag var det dag 2 på tävlingarna i Avesta. När jag vaknade imorse så hörde jag hur vattnet bara vräkte ner. Ibland så lugnade det ner sig, men så tog det ny fart igen. Kände mig inte alls frestad att åka, men jag var ju tvungen eftersom jag hade tältet stående där, och lite grejer i tältet. Så det var bara och bita i det sura äpplet och åka. När vi kom dit så såg det nog värre ut än vad jag väntade mig, det var en vattengrav runt gräsplätten i mitten. Det var nästan omöjligt att ta sig över den om man ville gå över till andra sidan, men nu behövde vi inte göra det. Kände när jag gick mot tältet hur det slirade till under fötterna i leran.

 

När det var dags för banvandring i agilityklassen så tvekade jag en stund hur jag skulle göra med Lizzie, det var ju nästan uppehåll där ett tag. Men jag tog mig en promenad runt banan och kom fram till att det är ingen idé att jag försöker där så att hon inte får mer negativa upplevelser med kontakthindrena. Dom var konstigt nog inte så leriga som jag trodde de skulle vara, för jag trodde faktiskt att de skulle vara alldeles bruna och slippriga av all lera. Så jag bestämde mig för att vi stryker oss på det loppet.

 

Sen blev det dags för hoppklass. Gick banvandringen och såg alla lerpölar kring vissa hinder. Tänkte för mig själv att hon kommer aldrig att springa där, men vi gör ett försök. Jag tog ut Lizzie för att hon skulle vänja sig vid leran. Sen blev det våran tur, och  hon hoppade över ett hinder, och jag hann nästan tänka att kanske. Men sen var det extremt lerigt framför hopphinder 2, så då ville hon inte vara med. Jag tänkte prova om hon ville ta nästa hinder istället, men nej. Då bestämde jag mig för att inte bråka med henne mer, utan vi gick ut från banan.

 

Så det var den tävlingen, hoppas på bättre väder nästa helg när vi skall vara i Dala-Floda. Fast där är det alla fall gräsmattor så då slipper vi leran.

Av Marru - 23 maj 2010 23:44

Igår var det EFIT-dag igen. Fast nu är det länge sen sist, har ju alltid glömt bort den. Eller kommit på efter  nån timme och då har det inte känts roligt att börja med det. Men igår så fixade jag det fast jag var på tävling. Så dom bilderna hittar ni här.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards