Colliekompisarna

Alla inlägg den 11 maj 2010

Av Marru - 11 maj 2010 22:49

Lizzie och jag. Nu har det varit uppehåll här ett tag pga Lizzies löp. Visserligen var jag på agilityträning i onsdags med Clara, fast det var ingen roligt för hon vill ju inte göra så mycket, och vi byggde en sån rolig bana då. Men imorgon är det dags för träning. Första träningen utomhus, vi har inte ens tävlat utomhus ännu. Så imorgon blir det första utomhusträningen, på torsdag tävling. Det är DM i Sala, skall bli roligt och åka dit. Sen på lördag är det Strängnäs Cup. 

 

Idag så har jag igen lekt och tränat med dom ute på gården, eller det blir väl bara lek med Micki och Farina. Försöker träna lite med Clara. Jobbar fortfarande med att få henne att förstå vad fot är. Men provar lite rallylydnadsmoment med henne också, det verkar hon tycka är kul. Så lite vilja har hon att jobba........om man har näven full med godis   .

 

Lizzie tränar jag lydnadsmoment med, mycket vänster och hägerhalter. Sen har jag nött lite på läggandet under gång. Jag måste få fram mer nyanser i kommandona på nåt sätt så hon hör skillnad mellan ligg och sitt. Sen är hon väldigt mycket för att prata. Särskilt dom här momentena i rallylydnad, när man tar ett steg fram, sitt, 2 steg fram, sitt, 3 steg fram sitt. Eller samma fast bakåt, då är hon väldigt mycket för att prata, hon tycker väl att jag är tjatig . Måste hitta på nåt knep att jag får tyst på henne. Hon vill gärna prata lite när vi tränar linförighet också.

 

Nu måste jag göra en psp-lektion för Winni, sen tänkte jag titta på Målarbodens veckotema. Sen fortsätter jag med hemsidan. Har kommit igång med den ganska bra, och den ser ganska bra ut också om man får säga det själv. Och det får jag ju .

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards