Colliekompisarna

Alla inlägg den 21 maj 2010

Av Marru - 21 maj 2010 23:11

Igår var vi och tävlade på kvällen så jag hann inte skriva nåt igår. För det första så fick jag överraskande besök av en kompis från Borlänge. Det ringde i min mobil, det var hon som frågade om jag var hemma för hon var i Söderbärke. Så då kom hon över på kaffe och vi satt och pratade gamla minnen bla. Det är ganska många år sen vi sågs sist.

 

Efter att hon hade åkt så gick jag en runda med hundarna för Lizzie och jag skulle till Ludvika på agilitytävling. Det var 4 lopp, 2 agilityklass och 2 hoppklass. En klass 2 bana och en klass 1 bana av vardera. I första agilityklassen stötte vi på gungan först. Som vanligt så började hon irra omkring när vi kom till gungan. Försökte först locka henne, men det gick inte så jag fick ta fram godiset ur fickan. Hemmatorkad lever och blodpudding slår allt   . När jag fått henne över gungan så fick hon godiset och beröm, sen tog vi en rolig väg med hopphinder ut från plan.

 

Nästa agilityklass så hade vi balansen först, samma sak. Hon började irra omkring när vi kom fram till den. Jag försökte locka, men gick inte, så fram med godiset igen och locka över henne. När hon var över så fick hon godiset, och ut från banan med ett bra avslut. Så bara man envisas så skall det nog lossna till slut.

 

Sen hade vi hoppklassen. Allt gick bra men i slalomet så gick hon ur för tidigt, så vi diskade där. I andra loppet gick det bättre, men jag slarvade lite så vi fick hinderfel. Men i hopploppen hade hon mycket bättre fart nu än vad hon haft på dom tidigare tävlingarna.

 

Imorgon är det Avesta som gäller, en officiell tävling. Rapport kommer på kvällen .

 

Annars har jag städat idag, gått med hundarna mm. Sen har jag gjort veckans pixellektion, återigen en söt nalle.

 

  

 

Imorgon är det en EFIT-dag också, få se nu om jag kommmer ihåg att ta en bild i timmen. Fast det är lite svårt att hålla koll på tiden när man är på tävling, men har missat många dagar nu. Har ju alltid glömt bort det på morgonen, sen har det gått flera timmar innan jag kommer på det.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards