Colliekompisarna

Alla inlägg den 25 juni 2011

Av Marru - 25 juni 2011 21:08

Tror inte det har hänt så mycket i månadens bild jämfört med maj månads bild. Men om ni vill se alla månadens bilder och jämföra så är det bara och klicka på Månadens bild på höger sida under kategorier.


 

Av Marru - 25 juni 2011 00:23

Först vill jag önska alla en trevlig fortsättning på midsommaren. Själv började Lizzie och jag dagen med agilityträning i Semla. Vi fick kanonbra hjälp med att träna upp farten. Skall bli spännande och se om det ger resultat mot slutet av sommaren. Sen satt vi där och fikade en stund. Efter det åkte jag hem, fast dom andra är ju kvar där över hela midsommaren. De har husvagnar där, tränar och fixar och donar.


Men vi skulle ju åka till Malingsbo, och göra som vi har gjort i flera år nu. Vi gick uppför slänten och satt oss där och väntade, och precis som alla andra år, så kom paret som har colliekillarna gående där. Det måste nu vara minst femte gången vi träffar dom där, det har blivit lite av en tradition för oss. Så vi sitter där på gräset och pratar med alla hundarna liggande runt omkring oss. Det är ganska roligt och sitta där och se alla människor som går förbi oss och börjar titta och peka. Man nästan hör dom när dom säger "titta där är en collie, och där är en till, och en till, och en till " . Dom blir alldeles förundrade och se så många på ett och samma ställe   . Vi satt och babblade så att vi missade helt resningen av stången. Maken sa bara helt plötsligt "varför dansar dom innan dom rest stången" . Så jag började titta efter, och den var ju rest, men vi hade missat det.


Det var mycket mer folk där än förra året.


 


En bild på deras ena colliehane. De tränar bruks med sina hundar, fast nu börjar den andra bli gammal så den orkar inte som förut.



Innan vi åkte till Malingsbo så åkte maken till pumpen för att tanka bilen. Men då var våran enda pump här trasig. Skall bli intressant och sen när den blir fixad, det har inte gått så snabbt alla gånger. Så när vi varit till Malingsbo så åkte maken till Smébacken och tanka bilen under tiden jag gjorde i ordning maten. När han är på väg hem så ringer han och undrar om maten var klar, för han hade gjort en sväng in i skogen och hittade kantareller. Så han ville gå och kolla sitt andra kantarellställe innan han kom hem. Jag som precis fått potatisen klar, men det var väl bara och sitta och vänta på han. Det här hade han med sig.


 

 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
<<< Juni 2011 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards