Colliekompisarna

Alla inlägg den 21 juli 2013

Av Marru - 21 juli 2013 00:04

Idag har Jeri haft en händelserik dag. Först har han varit på marknad här i byn. Det är ju Söderbärkemöljan, eller har varit hela veckan. Idag var sista dagen. Med bla marknad och kyrkbåtsrodd, vilket jag tyvärr missade i år. Men alla fall så gick vi en sväng på marknaden, maken, Jeri och jag. Jeri var så mallig när han gick där bland allt folk. Man riktigt såg på han hur stolt han var när han gick där. Det var ju inte stå stort så det var snabb avklarat. Sen hem en sväng. Rasta dom stora hundarna. Sen åkte vi till Jeris uppfödare, Marianne på Gatefields kennel. Jeri fick busa med sin syster och kusin. Fast först var han lite blyg, men sen när det släppte så var det full rulle på han. 

 

Innan vi åkte hem så gjorde vi ett besök hos fåren som var på sommarbete i en stor hage. Först såg vi bara 3 får, sen dök det upp 3 till på andra sidan stigen. Men dom drog så fort dom fick syn på oss och hundarna. Jeri hade inte fått syn på dom än. Han hade fullt upp med att äta fårskit. Sen fick dom 3 första syn på oss också, och började springa efter dom andra fåren. Alltså förbi oss. Då fick Jeri syn på dom också. Han vart så paff så att han tappade fårskiten ur munnen   . 

 

Lite bilder från idag. Jeris syster Liz, kusin Leo och Jeri.

 

 

 

Jeris söta syster Liz.

 

 

 

Lite busbilder.

 

         

 

Imorgon skall Jeri och jag på nya äventyr. Då skall vi hälsa på en grafikvän, Pellispricken. Vi är några stycker från Målarboden som skall träffas där. Bla Gunilla, Pia, Mailis och Malle.  Både Gunilla och Pia tar med sig sina shelties. Så det lär nog bli lite bus imorgon också.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards