Colliekompisarna

Alla inlägg den 27 juli 2013

Av Marru - 27 juli 2013 23:38

Idag har Lizzie och jag varit till Dala-Floda och tävlat idag igen. Det gick väl inte så bra idag. Fast det har det inte gjort på länge i och för sig. Vi började med hoppklass idag, och det var bara en banvandring, och nästan 50 anmälda. Det blev ganska trångt där vid ett par hopphinder, för de skulle passeras tre gånger. Då brukar det bli en propp vid dom hindrena. Så man fick inte riktigt nån pejl på hur man skulle visa. Sen blev det som det  blev. Dom 3 första gick bra, men sen var det dom där 2 hopphindrena och där var jag tvungen och kolla vilken som skulle tas först. Just ja, den var det och sen den. Sen kom jag till dom igen, återigen tvekan. Sen en tredje gång, och då hoppade Lizzie från fel sida, så då vart vi diskade. Vi hade alla fall fått en vägra på slalomet. Men eftersom vi var diskade så tog vi den och jag försökte jaga på henne. Det är då när man redan är diskad som man kan göra det. Försöka få lite fart på det på tävlingar. 

 

Sen blev det dags för agilityklass, och där var det inte så trångt. Där var det mer spring. I onsdags hade dom inte gungan på nån av agilityklasserna. Men dom hade tydligen hittat den idag. För där gick det väldigt långsamt. Jag provade göra samma sak som jag gjort på klubben när jag tränade, att jag bara springer vidare. Men inte hjälpte det. Utan hon sprang upp bra, men sen halvvägs så stannade hon till, och jag fick locka på henne. Sen hoppade hon av vid sidan utan att trampa på kontaktfältet med nån tass. Slalomet gick bra men sakta även den. På slutet var det balansen och där hoppade hon också över kontaktfältet. Hon brukar inte göra det, men nu gjorde hon det. Så vi fick 10 fel och en massa tidsfel. Placering 26 blev det för oss där.

 

När vi åkte hem så stannade vi till vid Malingarna. Hade ju med Jeri på miljöträning idag. Har sett att det är ett ställe där det finns bra sandstrand, så vi stannade där och gick ner. Han ville som vanligt i vattnet frivilligt. Så jag fick hjälpa till lite. Jag har bestämt mig för att innan hösten kommer så skall han gå i frivlligt och bada. Sen får man väl börja jobba på det igen i vår. För då lär han väl ha glömt att han har varit i och badat förut. 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards