Colliekompisarna

Alla inlägg den 21 januari 2009

Av Marru - 21 januari 2009 22:20

Denna underbara bild fick jag och mina nätvänner i Målarboden från Mailis. Mailis är en dam från Köping som äntligen har bestämt sig för att komma ut ur garderoben. Hon har börjat blogga. Hon har pratat om hemsidor och sagt att det verkar så svårt, men jag har sagt åt henne att börja med en blogg. Det är mycket lättare än med en hemsida. Ibland kan det vara roligt och visa upp sina alster, och kan man inte med hemsidor så går det minst lika bra med bloggen. Dessutom tycker jag att den här bloggen är väldigt enkel när man väl kommer in i den. Lite begränsad på vissa punkter, men den fungerar. Det är faktiskt ganska många som lagt ner hemsidan och bara har bloggen kvar numera. Bloggen är ju ganska smidig och uppdatera.


Här hittar ni Mailis, gör ett besök hos henne så kommer hon att bli jätteglad. Ja, och här kommer då bilden till slut.

Av Marru - 21 januari 2009 11:47

Nu är det länge sen jag skrivit nåt om akvariet. Det har hänt lite där. För det första är det 2 fiskar som dött. Det var ju inte farligt. En röd svärdbärarhane och en black molly hona. Dom 6 ynglena i vi fick nästan på en gång växer, börjar bli ganska stora nu. Kan nog snart släppa ut dom. Igår fick vi 6 ynglar till. 3 röda, så antingen är det platy eller svärdbärare, svårt att se vad det blir av dom. 3 st som troligen är guppy. Av dom gamla så vad det 3 som var vita mollyn. Det gick snabbt där för dom hade vi bara haft några dagar.


Av växterna så har vi fått rensa bort den med fjunen eller vad man skall kalla det. Det lossnade en massa fjun från den hela tiden och de satt fast i luftpumpen så man fick rensa den varje dag. Så då tog vi bort den istället, får investera nya växter här snart istället för den. Synd för den växte fort annars. Vi har köpt en till yngelbur, det simmar för tillfället 2 guppyhonor där. I djuraffären sa dom att när honorna börjar bli tjocka om magen, och de har 2 stora svarta prickar på undersidan då kommer det snart småfiskar. Så det blev våran BB *S*.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards