Colliekompisarna

Alla inlägg den 24 januari 2009

Av Marru - 24 januari 2009 20:30

Ja, nu har en av guppyhonorna ynglat av sig. Imorse när vi gick upp så såg vi att det hade hänt saker i akvariet. I den andra yngelburen så simmar det omkring kanske ca 30 yngel :-o. Maken tänkte släppa ut den andra honan också imorse när det vart så många, men jag sa nej. Den honan som är kvar är en hona med orange stjärt. Vi får hoppas att hon har parat sig med den röda hanen. Dom andra ynglena lever i den andra buren och mår bra. Snart kan man släppa ut dom största. Skall bli roligt och se vad det blir av dom, hur många hanar och honor det blev.

Av Marru - 24 januari 2009 11:05

Ja, trots att snön vräker ner så säger jag jiippppiiii. Ja, inte till snön. Imorse när jag vaknade så slog jag på datorn på en gång och gick in på kennelklubbens hunddata. Båda systrarna har fått A på höfterna. Vi är överlyckliga här.


Ja Agneta, du hann in före mig. Då efter midnatt när jag hade gått och lagt mig så hade det inte kommit in nåt än. Jag drömde så konstigt inatt. Drömde först att Lizzie hade fått A på sina och Clara fått B. Sen nästa gång drömde jag att Clara hade fått A och Lizzie fått C. Men nu när jag är vaken så har båda 2 fått A.


Vill ni se på fler vackra Steadwyn så kan ni hälsa på hos Agneta som har Tess. Vackra Tess blev viltspårschampion förra året. Trots att hon var så sjuk att det var osäkert om hon skulle klara sig så gjorde hon denna bragd. Tess är halvsyster till Lizzie och Clara, de har samma mamma. Mamma till våra flickor hittar ni här. Hon finns på sidan med Bitches och heter Steadwyn Bluest Blue. Hon har numera gått i pension, så Lizzie och Clara var hennes sista valpar.


Av Marru - 24 januari 2009 00:47

Blev lite sugen att jobba efter en tut jag hittade på nätet, och här kommer resultatet.

 


Den tuten var på tyska och jag klarade nästan av hela utan översättning. Men sen blev jag osäker på hörnen så jag var tvungen att gå in på google och få den översätt. Så här är resultatet av det jag gjort nu under kvällen/natten.

Har fortfarande inte sett nåt resultat på kenneldata om systrarnas höfter. Men nu tänker jag alla fall gå och lägga mig. Har nog inte lagt mig så här tidigt sen i söndags *S*.

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards