Colliekompisarna

Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Marru - 13 januari 2009 21:51

Nu har jag fått en award igen. Det är alltid lika kul när man får en. Jag har ju fått den en gång förut. Den här gången kom den från Missy, en ny nätbekantskap jag fick när hon frågade om jag kunde tänka mig att ställa upp på en intervju på hennes blogg. Vilket jag förstås gjorde, tycker det var en kul grej. Här är awarden.



Motiveringen till awarden lyder:


Motivering: För din glädje och ditt engagemang att ge andra en chans att synas

samt

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!*


Förra gången så delade jag ut den till dessa som ni får kolla här om ni vill se vilka som fick den då.


Den här gången får ni andra,  mina bloggvänner som inte fick den förra gången ta den med er om ni vill.

Av Marru - 13 januari 2009 18:37

Äntligen börjar alla grafikgrupper komma igång, så nu är jag fullt sysselsatt. Hur jag skall hinna köra buss har jag ingen aning om *S*. Det är så roligt att lära sig nya saker om psp. Nu för tillfället så är jag med i 3 grupper. En grupp där jag kommer att få lektioner i 6 veckor. Sen är jag med i 2 grupper där det är frivilligt att göra veckans uppgifter. Målarboden är en grupp jag har varit med i snart 3 år. Ni har säkert hört mycket om den redan, men det är en härlig grupp där alla hjäper alla. Man delar allt i den gruppen, både glädje och sorg. En del i gruppen har jag också träffat i verkligheten.


Här kommer mitt första tema för året hos Målarboden. Vad sätter man inte i en glitterram om inte det käraste man har *S*.


 


 Nu är bilden på Lizzie lite dålig för den var så liten så jag fick förstora den ganska mycket. Här kommer ett tema från en grupp som jag nyligen gått med i. Det är den som har lektionerna. Det här är den första lektionen. Den ramen var jättekul att göra.


Av Marru - 13 januari 2009 00:08

Jag måste bara skriva innan jag skall krypa till sängs, och tacka för alla uppmuntrade ord. Det muntrar upp en. Imorgon på schemat står det morgonpromenad med hundarna, frukost. Sen blir det facket med mitt lilla brev. Sen skall jag göra ett besök på arbetsförmedlingen, för första gången på 7 år :-o.


Godnatt mer er mina vänner :-)

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards