Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 21 november 2009

Hänt saker igen!

Av Marru - 21 november 2009 23:26

Ja, alltså här på bloggen har det hänt saker igen. Det verkar som om de tagit bort det att man måste betala 25 kr för varje 100 bilder man laddar upp. Nu står det att man kan ladda upp 300 bilder i månaden, men det står inget om att man måste betala efter ett visst antal. Ja, det är ju kul.


Annars har här varit kanonfint väder, fast jag hann ju inte njuta av den så mycket. Först på morgonen så tog jag alla fyra med mig på morgonpromenaden. Sen var det med dom i bilen och åka till Smedjebacken. Var väl där några timmar, sen hem till tvättstugan. Sen blev det hastigt och lustigt kväll.


Jag har roat mig ikväll med mitt psp, gjort några mailbakgrunder. Det trista är bara att det är få som använder Outlook som sitt mailprogram, det är nog bara vi grafiknördar som gör det. Outlook är nog det enda där man ser dom där mallarna och bakgrunderna man gör. Här är en vinterbakis jag gjorde, nu minskar ju bloggplatsen ner den mycket. Men ni får tänka er att den är lika bred som mailet.


  


Vi har fortfarande inte fått nån router. Ikväll så har det mobila bredbandet slängt ut mig 3 gånger, nu sist när jag höll på att skriva i bloggen, så jag fick skynda mig och kopiera det jag skrivit innan det försvann så jag inte behövde skriva allt igen.

 

Imorgon är det EFIT-dag igen. Undrar om jag kommer ihåg det imorgon bitti. Sen borde jag börja fundera på att ladda upp julsidan igen. Men jag skulle behöva få nytt i den, har ju inte gjort nåt alls på sista tiden.

 
 
inger

inger

22 november 2009 08:49

Ja nog syn det på elräkningen med alla ljus,men det får vi ta då eller hur?Du har rätt det heter Nyckelby.Men har du varit till Mockfjärd.Där inne i bostadsområdet är det en karl som har ännu fler ljus,om ni får tid så är det värt ett besök.Likaså i Medväga,också en med mycket ljus.
Ha en fin dag

http://colahundar.bloggagratis.se

 
Annmi

Annmi

22 november 2009 09:54

Waooo,såå vacker mailbakgrund ♥ Jam & Kram från oss!!!
&...Litet "Vaff" ;)

http://annmisblogg.blogspot.com

 
Helan

Helan

22 november 2009 14:33

Heeij.. nee, vad säger du.. måste ni betala för bilderna ni lägger in.. lustigt. har du en betalsida?
De vill jag INTE ha..nee.

Så duktig du är å tränar å har dej.. här har de legat still länge nu.. måste börja om me tjejerna igen..snart.
Men vi är ju ute i skogen me tjejerna iaf.. de får bra me motion å inne kör vi lite huvudträning me.. det brukar tjejerna vara duktiga å träna dogzen me.

Idag fann jag en liten gran å en liten tall som jag ska ha inne i kruka.. hoppas det passar med mina småpynt jag gjort.. annars har jag väl inte gjort såå mycket med julpynterier än.. håller på med julgardinerna, å bakat lite.. men jag tar de lugnt.. får baka mer sen då jag blir ledig igen, till veckan är det jobb igen.. FM..sen rullar det på 3.5v innan nästa ledigvecka.

Ha en jättefin Söndag..nu ska jag fortsätta med mitt städande hör..kram på dej. Helén.

http://helanshala.blogspot.com

 
Ingen bild

S & J tre...

22 november 2009 19:37

Vilken fin mail, hm hm du gjort, gillar ju både hästar, hundar och katter..... Ha en skön söndag....

 
Bettan/Lövstugan

Bettan/Lövstugan

23 november 2009 02:42

Snygg mailbakgrund. Jag har Windows Live Mail och jag kan se dessa stiliga bg. Jag kan också göra mallar där, kanske inte lika avancerat som i OE, men ändå.

Precis vad jag menar, kanske om vi alla går ihop i facket så kan vi pressa på de fackliga vi väljer och få bort de där rövlickarna. Det hjälper ju inte om det blir bara du och jag förstås... hihi

Ja, du är verkligen duktig med dina vovvar. Du tränar och står i med dem så de får göra något. God fortsättning med det!

Ok, då förstår jag bättre det där med tvätt av bussarna. Det skulle vara hemskt att stå där i natten och tvätta bussarna efter körningarna.
Jaa du, hur de kan gå med på sådana arbetstider övergår ens förstånd. Men det är väl lika där också, ja säjare som vill smörja arbetsgivarna. Tänk om vi alla kunde samsas och gå ihop vad starka vi skulle bli. Men när man ser Grannfejden så förstår man att det kan aldrig ske. När man kan bråka om sådana sketna småsaker.

När det gäller julsidan är det lika för mig och ändå tänker jag varje gång att nu ska jag börja i tid. Men det blir åter samma sida. Jag skulle behöva kunna html så man kunde fixa sidan lite kul.

Ha en skön måndag!
Stor kram på dig!

http://bettan.lojdstrom.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18
19
20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards