Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 18 augusti 2010

Träning och lägenhet!

Av Marru - 18 augusti 2010 23:45

Idag har det regnat en stor del av dagen, men vilken tur vi hade att det slutade innan det var dags och åka till Semla på agilityträning.

 

Men först var vi och tittade på lägenheten vi skall flytta in i. Vaktmästaren öppnade åt oss med huvudnyckeln, eftersom vi inte fått några nycklar än fast vi har erbjudit att betala halva hyran och det var överenskommet att hon skulle kontakta oss så fort besiktningen av lägenheten var klar. Vet nu att den är gjord för 2 veckor sen, men vill hon inte ha halva hyran så är det inte vårat problem, tänker inte ringa och höra när hon själv sagt att hon hör av sig så fort besiktningen är klar. Men nu när man såg lägenheten så blev man ännu mer sugen att flytta in. Det är ju badrum och tvättrum, eller egentligen så är det väl inte tvättrum. Vet inte vad man skall kalla det för, men det fanns en dusch och plats för tvättmaskinen. Men både toalettdelen och duschdelen är nykaklat med klinker på golvet. Kanonfint var det. I köket däremot var det så mycket skåp så man kommer väl aldrig hitta nåt där.

 

När det var gjort skulle maken byta bromsslang på Volvon, den måste besiktas om för den fick en tvåa på det. Men han kunde inte få loss slangarna, så han lämnade in den på Bil & Traktor i Smedjebacken, de fixade dom bara på några timmar för drygt 700 kr. Så imorgon blir ombesiktning för den, sen är det förhoppningsvis bara tuta och köra i ett år framåt.

 

Sen har det pysslats lite här hemma, och på kvällen var det dags för veckans agilityträning. Det gick ganska bra, hon tog gungan utan problem trots söndagens lilla incident. Sen byggde vi rallylydnadsbanan som vi hade på tävlingen vi var på i Säter. Körde den med både Lizzie och Clara. Lizzie är lite seg i sättandet, men har inte tränat på det med henne än. Clara är lite som hon är hon, hon har inte upptäckt att hon har nån bakdel alls hon. Väldiga problem med vänstersnurrarna med henne, men det kommer. Jag har ju anmält båda tjejerna till rallylydnadstävlingen i Säter. Sist när jag var där så såg jag många som var sämre än Clara, så jag tänkte varför inte. Hon måste få komma ut och roa sig hon också, även fast man inte kan förvänta sig att det kommer att gå bra, men det spelar ingen roll.

 
 
Astrid

Astrid

19 augusti 2010 07:39

Men du vilken drömlägenhet det låter som
Var glad för skåpen, dom brukar fyllas rätt snabbt
Lycka till med allt

http://www.astridla-hortlax.blogspot.com

Marru

19 augusti 2010 20:06

Jag slåss med näbbar och klor för skåpen, för nu har maken fått för sig att det stora skåpet som egentligen inte hör till lägenheten att den är för mycket. Den står i köket och har säkert använts som skafferi.

 
Bodil

Bodil

19 augusti 2010 12:00

Hej Marketta.
vi har solsken även i dag, men inte så varmt, bara sjutton grader i morse.
Du har rätt inställning till tävlandet med dina hundar, placeringen är inte så noga bara vovvarna har kul, det gillar jag.
Ha en bra dag.
Kram från Bodil
Länkar till din bloff på min bloggsida.

http://www.loggboken.info

 
Gunilla

Gunilla

19 augusti 2010 20:55

Hej på dig :)
Jaha hade du missat att vi nu är sambos
Ja vi flyttade ihop i maj ngn gång, eller rättare sagt, vi flyttade ihop efter att jag hade bott här i 1 år ungefär. Han har ju mest varit här, så vi sa att han kan ju lika gärna flytta hit han oxå, så vi är nu sambo.

Här har det varit regn hela dagen nästan. Hade tänkt att åka och handla men har man ingen bil så är det inget trevligt att åka scoter heller. Han håller ju på med bilkörkort nu, så frammåt hösten lite längre fram så har vi nog en bil oxå. Han får då ta över sin pappas bil. MC går ju inte att ha så många kassar på när vi storhandlar :) Du skulle se när vi storhandlar och har scotern att åka med, hur många kassar vi har med oss hem sedan med mat, oj vad folk *glor* efter oss, men det går att ha ca 5-7 kassar iaf.

Kram/Gunilla

http://gunillaskatter.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards