Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 22 december 2008

Akvarium - dag 4

Av Marru - 22 december 2008 18:49

Jaha, då blev det som vanligt igen. Inte hade maken tålamod att vänta i en vecka för att vi skulle se hur dom fiskarna vi köpte igår anpassar sig i akvariet. Eller man skall inte släppa han ut på stan ensam. Vad hände när han var där???? Jo, han kom med 2 nya växter. En påse med 10 neontetror, en påse med 6 guppyn, och 2 algätare. En påse med vita, vet inte om dom vita också heter molly, har inte varit och tittat på nätet. Sen var det en påse med 6 platyn. Fast nu har han lovat att det inte blir mer fiskar, för nu skulle han sitta och vänta på att dom vi har skall börja yngla av sig *S*. Så här ser akvariet ut idag.

 


Som ni ser så är det lite mer liv i luckan. Jag gjorde några försök att ta kort på fiskarna. Har ännu inte orkat koncentrera mig på manualen till kameran, får väl ta det under julen.


På bilden nere syns några neontetror, en black mollyhane. Sen svischar den vita mollyn förbi där i bakgrunden.

Här är en platy.



Här syns den oranga guppyhanen svischa fram. Det är en riktig bråkstake, jagar platyna hela tiden. Men han är fin.



En blak  molly, några tetror och platy.

 


Ja, nu får vi väl hoppas att det är lugnt i det där akvariet ett tag. Har idag varit till fotvården som jag inte kunde åka på i fredags. Säger bara ajajajaj, vad ont det gjorde när hon tog bort liktornarna på lilltårna. Nu får vi hoppas på att de kom utav arbetsskorna. Skall bli roligt och se om fötterna blir bättre när jag slipper dessa otympliga arbetsskor på fötterna.


 
 
Helan

Helan

22 december 2008 19:22

Halloj.. äntligen är jag i bloggarfarten å sitter på jobbet å skriver..

Guu,så fint de bidde me akvariet.. de hade vi mycket när jag var liten. Hade bara ett klot me lite fiskar åt tjejerna då de var små.
Så ni har flyttat saker å donat.. vi har bara maten kvar å fixa, lite ska inhandlas imorrn bitti.. direkt de öppnar kl 8. sen ska jag bara förbereda å sen städa lite.
Inget märkvärdigt alls.

Hoppas ni har de bra åså.. trist me jobbet, men som du säger, en nystart.. visst är de trist å gå utan jobb.. kommer de hjälpa er på traven me annat åsånt då? Så de inte bara lovar å inget händer... sånt kan ju tyvärr inträffa.

Nepp, bäst å jobba på.. slutar 22.. kram på dej å en himla massa underbara julmyziga stunder till er alla.. kram Helan.

http://helanshala.blogspot.com

 
Cina

Cina

22 december 2008 20:34

Men har man sett nu börjar det likan något..=)) Mycket fina fiskar har ni nu. Men jag saknar slöjstjärt dom tycker jag är så vackra men de blir ju stora som "grisar"

Va skönt att det gick bra på fotvården, hoppas att du inte får ont efter behandlingen. Jag har nageltrång på 6 tår av 10 o stortårna skall vi inte tala om fy f*n så onte jag har haft o har nu oxå. Kan inte ha skor på fötterna inte skönt!!!


Ha det så gott!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Astrid

Astrid

22 december 2008 22:41

Men oj så julfint akvariet blev. Ha nu en riktigt bra och God Jul jag är snart tillbaka och bloggar. Kul att se att någon saknar mig.

http://www.astridla.com

 
Eva

Eva

23 december 2008 07:10

Hihi, släpp inte iväg maken ensam:-) Det blev ju jättefint akvariet. Vi har också haft akvarie, fast vi tröttnade till slut. Ja, vissa fiskar är experter på att jaga de andra..
Kram

http://hemmahoslillamig.blogspot.com

 
Kerstin

Kerstin

23 december 2008 08:19

Tjusigt akvarium. Hade ett för många år sedan men det sprack en dag. Small rejält! Gissa hur det såg ut inne då? Som tur var jag hemma då, sjuk, blev ingen vila den dagen-:)
Kul att det går bra med Lizzie, å nya kameran verkar ju ta bra kort. Jag har en ny jag med har använt den flitigt på Gran Canaria.
Läser tillbaka att du inte behöver beklagas att du blir arbetslös. Hoppas du får till nåt bra sedan, kanske satsa på nåt jobb som hundinstruktör? Kurser i Rallylydnad i Västerås, ha, ha. Jag anmäler mig på momangen

Ha nu en Riktigt God Jul hela familjen!

http://pellispricken.bloggagratis.se

 
"Bettan"

"Bettan"

23 december 2008 16:51

Kikar in till dig vännen för att önska dig en riktigt God Jul!
Kram Bettan

http://grafikbettan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

missy

23 december 2008 19:16

Hej

Va bra att du fick din vinst =) och tack för att dutittar in hos mig , det är alltid upskattat. Ja det är helt otroligt va trafik jag har haft på min sida, idag slog jag NYTT rekord :-d IGEN VA,, helt otroligt hihi

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Av Marru - Onsdag 24 jan 21:43

Idag har jag återigen varit till ortopeden i Falun. Men om jag skall börja från början. För ett år sedan var jag på utvecklingssamtal med rektorn, och då började vi prata om min skada. Hon frågade om jag varit till en fysioterapeut, att de vet ju mer...

Av Marru - Måndag 1 jan 19:20

Vad bra det gick och hålla tag i bloggen. Lika gick det med EFIT-dagen också. Såg att det är EFIT-dag nu på fredag. Få se om man kommer ihåg det.    Har ju glömt och skriva om förra årets bravader. Jeri blev Svensk viltspårchampion i somras, på g...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards