Colliekompisarna

Direktlänk till inlägg 24 februari 2012

EFIT 24 februari!

Av Marru - 24 februari 2012 22:56

Kom ihåg att det är EFIT-dag idag.  Andra gången på raken.



OBS: Klicka på bilderna ifall ni vill se dom större.


Kl 08.00 Först en bild på vad jag såg imorse när jag öppnade persiennerna. Det såg ut som om det kanske skulle bli en fin dag.


 


Kl 09.00 Tog en bild över planen där Lizzie och jag brukar träna när den inte är täckt av snö. Det är en liten fyrkant närmast parkeringen som troligen förr i tiden har använts som skridskobana en gång i tiden. Den är perfekt och träna på, det är lite grus där under gräset. Troligen har det varit en grusplan men nu börjar gräset ta över.  Men den blir torr ganska fort jämfört med övriga gräsmattan.


 

Kl 10.00Är med mamma till lasarettet i Ludvika. Har precis lämnat av henne vid ytterdörren. Men jag får minsann åka med bilen till parkeringen och knalla in till lasarettet.


 

Kl 11.00 Efter lasarettet åkte vi till Dollar store. Såg denna otäcka skylt från parkeringen. 15.20 kr/ litern   


 

Kl 12.00 Efter Dollar store var vi till affären, sen åkte vi till kyrkogården och tände ljus vid pappas grav.


 

Kl 13.00 Efter en snabbfika hos mamma var det dags och åka hem. En bild på gatan där mamma bor. Ser väldigt isig och trevlig ut. Dom första åren så hade grannarna problem och ta sig ända upp. Deras bilar brukade stå parkerade framför vårat hus. Pappa brukade retas med dom att han sätter ut en parkeringsmätare. Men det verkar som dom har lärt sig hur man tar sig upp, eller så har de bättre bilar.


 

Kl 14.00 Lizzie ligger och surar för att matte varit borta så många timmar.


 

Kl 15.00 Västen från Studiefrämjandet som jag fick igår.


 

Kl 16.00 Så här varmt var det ute sent på eftermiddagen. Hoppas att innetemperaturen inte stämmer. Mätaren har kommit i otakt där, så den visar inte rätt på innetemperatur. Fast för det mesta har vi så varmt här inne att jag inte vill veta hur varmt det är.


 

Kl 17.00 Flickorna och Micki är ute och busar lite. Det är fortfarande inte riktigt mörkt ute.


 

Kl 18.00 Dags och laga mat, och återigen så är det kantareller i stekpannan. Om jag inte minns fel så var det även förra gången det var EFIT-dag.


 

Kl 19.00 Flickorna är fortfarande ute, och nu har det blivit mörkt.


 

Kl 20.00 I väntan på The Voice.


 

Kl 21.00 Min stortå, så ser den ut fortfarande. Tror det var den 19 oktober jag tappade luckan på tån. Efter det har nageln lossnat helt. Det här vet jag inte vad det skall föreställa, om det är en ny nagel på gång eller vad det är.


 

Kl 22.00 Clara hoppade faktiskt upp i mitt knä när jag satt i fåtöljen. Hon är ju en riktig knähund, och hon får avslutade denna EFIT-dag.


 

 
 
Gunilla

Gunilla

25 februari 2012 23:43

Måste beundra alla som orkar hålla på med att ta ett foto i timmen :)
Skulle känna mig stressad om jag skulle hålla på med det.
Fina bilder du tagit iaf.
Var ut på en promenad iaf i vårvädret. Glömde kameran hemma, men det gjorde inget, eftersom jag ändå inte hittade ngt speciellt att ta kort på.

PS
Har nästan läst ut boken, så ngn vecka till, så hör jag av mig.
Den är väldigt lättläst, så det har gått fortare att läsa den än jag hade trott.
Verkligen bra bok.
Ds

Kram


http://gunillaskatter.blogg.se

 
paula

paula

27 februari 2012 15:57

Jag kom på Efit en dag försent, i lördags...så nu får jag ställa in mig på nästa gång, ska kolla vilka datum som gäller och kanske skriva upp i almanackan!
Stortån ser öm och ond ut, hoppas det inte är så!
Det är med livet som insats som jag går ut idag, nysnön har lagt sig på alla isfläckar så nu vet man ingenting..
Kram

http://paulaz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marru - Fredag 5 april 23:51

Så var det april igen, med allt vad det innebär. Bland annat aprilväder. Ena dagen är det så bart och fint överallt, och man känner våren. Nästa dag är det bara vitt, vitt och återigen vitt.          Första arpil var det fint väder, och då v...

Av Marru - Tisdag 26 mars 20:14

Nu har det varit lite tävlingar igen. För över en vecka sen hade vi agilitytävlingar. Klass 1 på lördag och klass 2 på söndag. Viiru och jag tävlade på lördagen. Han var duktig, placeringarna blev 3, 4, och 5. Vi var och tränade igår, och han var rik...

Av Marru - Tisdag 27 feb 20:38


Då har man varit ute och dömt igen. Hos Gävle BK. Denna gång fick jag en lite större hall och vara i än förra gången. Många duktiga ekipage vad det som vanligt. Men det blir ju lätt så i mästarklass. De finns ju ingen högra klass, och en del har vari...

Av Marru - Lördag 17 feb 22:02

Viiru och jag har varit på agilitytävling på hemmaklubben i Norberg. Vi har inte tränat mycket i vinter. Nästan bara slalom när vi varit till hallen på torsdagkvällarna och tränat rallylydnad. Då har det ju alltid stått ett slalom vid bakom sekretari...

Av Marru - Söndag 11 feb 22:04

Har varit och dömt lite rallylydnad mästarklass. Här kommer mina banor i mästarklass, från Gävle och dagens bana från Karlstad. Det blir mycket mästarklass nu.    Börjar med Gävles bana, som var först ut i år. Som jag fick trycka ihop på en yta p...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Chat

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Translator

Tidigare år

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Banners

Hundsidor

Målarbodens blommor

Länkar

Recept

Väder

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards